Hoeveel verdien je als interieurarchitect?

Hoeveel verdien je als interieurarchitect?

Een Interieurarchitect in Nederland verdient gemiddeld € 3.795 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.230 (laag) tot € 4.365 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoe lang moet je studeren om binnenhuisarchitect te worden?

Om interieurarchitect te worden moet je een voltijdse opleiding volgen van 240 studiepunten (wat in de praktijk op vier jaar neerkomt). De opleiding is zowel op praktijk als op theorie gericht en heeft nauwe banden met architectuuropleidingen en productontwikkeling.

Welk niveau heb je nodig voor binnenhuisarchitect?

Om toegelaten te worden tot de HBO-opleiding binnenhuisarchitect dien je aan de volgende eisen te voldoen: Havo oude stijl diploma. Vwo oude stijl diploma. Havo-profielen C&M, E&M, N&G, N&T.

Wat verdient een interieurstylist per uur?

Voor elk beroep is er een gemiddelde. Volgends de website beroepen.nl verdiend een binnenhuisarchitect gemiddeld € 4.000,- per maand bruto in loondienst. De gemiddelde binnenhuisarchitect vraagt € 80,-per uur als hij/zij als ZZP-er werkt.

Hoeveel verdien je als huis stylist?

Het aanvangssalaris van een Interieurontwerpers en decorateurs bedraag meestal tussen de € 1.500 en € 2.137 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.849 en € 2.694 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Is er veel werk als interieurarchitect?

Het werk als binnenhuisarchitect wordt dus goed beloond. Zeker als je beseft dat we het hebben over een startsalaris. Het modaal inkomen wordt elk jaar geïndexeerd door het CPB. In 2020 was het modaal jaarinkomen – volgens het CPB – €36.500 (bruto).

Waar kan je werken als binnenhuisarchitect?

Waar werk je? Als binnenhuisarchitect kun je zelfstandig aan de slag, maar je kunt ook aan het werk bij een architectenbureau, een meubelzaak of een interieurbouwer.

Wat doe je als binnenhuisarchitect?

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte