Hoeveel zijn 1000 FreeBees waard?

Hoeveel zijn 1000 FreeBees waard?

Eén FreeBee is bij BCC één cent waard en FreeBees kunnen op het gehele assortiment worden ingewisseld. Niet genoeg FreeBees? Geen probleem, het resterende bedrag kan bijbetaald worden met een ander betaalmiddel.

Wat is een FreeBees punt waard?

Bijbetalen kan altijd! Een FreeBee is 1 cent waard.

Waar kan ik BP punten inleveren?

FreeBees is het leukste spaarprogramma van Nederland. Waarmee u bij elke tankbeurt bij BP spaart voor de mooiste cadeaus en leukste uitjes van Douglas, BCC, fonQ, FreeBeesShop.nl en SPORT 2000. Ook kunt u uw FreeBees inwisselen bij deelnemende BP tankstations. Spaart u nog geen FreeBees?

Hoe lang zijn FreeBees geldig?

Indien gedurende 1 jaar geen transacties plaatsvinden met een FreeBees-kaart, vervalt het gespaarde tegoed. Na een periode van inactiviteit van meer dan 5 jaar is FreeBees B.V. gerechtigd om de spaarkaart permanent te blokkeren.

Hoeveel FreeBees krijg je?

Bij iedere getankte liter brandstof bij een bemand bp station ontvang je 1 FreeBee. Je spaart ook FreeBees over je shop en car wash aankopen bij bp. Voor iedere euro die je besteedt ontvang je 1 FreeBee (met uitzondering van wettelijk uitgesloten producten: o.a. rookwaren en loterijen).

Hoe kan ik FreeBees inwisselen bij Douglas?

Het verzilveren van FreeBees bij Douglas werkt eigenlijk net als een giftcard. Bij het afronden van een transactie scant de Douglas medewerker de FreeBees pas aan de kassa en wordt het spaarbedrag digitaal afgewaardeerd.

Welk tankstation heeft de beste spaarpunten?

Volgens de Consumentenbond krijgen tankende klanten bij Shell en BP het meeste waar voor hun spaarpunten en bij Total het minste. Dat concludeert de bond uit onderzoek naar de spaarsystemen van diverse grote tankstationformules in Nederland.

Wat kan ik met FreeBees doen?

bp. BCC. Douglas. fonQ. SPORT 2000. FreeBeesShop.nl. Goede doelen: KWF Kankerbestrijding, Rode Kruis en CliniClowns.

Is er een FreeBees app?

Vul je FreeBees-kaartnummer in en je FreeBees-wachtwoord, dan spaar je bij elke tankbeurt automatisch FreeBees.In de BPme app, kun je ook altijd even je FreeBees-saldo checken en nieuwe acties en aanbiedingen ontdekken. Spaar je nog geen FreeBees? Dan maak je gemakkelijk een digitale FreeBees-kaart aan via de app.

Kan niet inloggen FreeBees?

Kan niet inloggen op FreeBees? Weet je je wachtwoord niet meer? Vul je FreeBees -kaartnummer en het bijbehorende e-mailadres in. Hierna ontvang je een wachtwoordherstel link via e-mail.