Is de jongeren dagkaart 24 uur geldig?

Is de jongeren dagkaart 24 uur geldig?

Ja, dat kan. Kaartjes zijn geldig tot 4.00 uur in de volgende nacht. Overigens check je met een Jongeren Dagkaart niet in of uit. De code op het kaartje is alleen om eventuele poortjes te kunnen openen.

Welke tijden is een jongeren dagkaart geldig?

De jongeren dagkaart zal doordeweeks niet geldig zijn tijdens de spits (6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur). En let op: de NS Jongeren Dagkaart is alleen geldig bij NS. En dus niet bij Arriva, Keolis, Qbuzz, Breng en Connexxion.

Kan je met NS jongeren dagkaart naar Antwerpen?

Nee, die kaart is echt alleen voor binnenlands gebruik op NS treinen. Voor dat geld kun je ook niet echt meer verwachten, zelfs niet met toeslag. Je kunt natuurlijk wel een los kaartje Breda-Antwerpen (of Brussel) kopen.

Hoeveel kost boete zwartrijden NS?

De boete bij zwartrijden in het openbaar vervoer bedraagt € 50, bovenop de kosten van een treinkaartje. Het boetebedrag van € 50 is een besluit van de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu. Deze boete is gelijk voor alle vormen van openbaar vervoer: bus, tram, metro en trein.

Wat is goedkoper OV of dagkaart?

Dagkaarten zijn ideaal wanneer je niet beschikt over een OV-chipkaart en soms zijn ze zelfs voordeliger dan reizen met een OV-chipkaart. Andere voordelen: de dagkaartjes zijn volledig anoniem en meestal gedurende een hele dag geldig. Let goed op: Een aantal dagkaarten zijn pas na 09.00 uur te gebruiken.

Kun je met een jongeren dagkaart in een Arriva trein?

De jongeren dagkaart is uitsluitend bij NS geldig. Het is handig als je even het traject aangeeft waarop je wil reizen.

Kan je met NS dagkaart in de bus?

De naam NS dagkaart impliceert dat dit kaartje alleen geldig is bij NS. Maar dat is niet zo. Een dagkaart is ook geldig in alle treinen van Arriva, Breng, Syntus en Connexxion.

Welke leeftijd gratis met trein?

Met Kids Vrij reizen kinderen tot 12 jaar gratis en onbeperkt met hun ouder(s) mee. Dit abonnement stopt automatisch zodra kinderen 12 worden. Is je kind in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en reist hij of zij regelmatig met de trein? Dan is een van onze NS Flex abonnementen wellicht interessant.

Heeft Kruidvat nog treinkaartjes?

Regelmatig zijn er treinacties bij Kruidvat. Met een Kruidvat treinkaartje kun je in de regel zowel in het weekend als doordeweeks reizen.

Hoe krijg ik 40% korting bij NS?

Met Samenreiskorting krijg je 40% korting op je ritprijs in de daluren. Zet Samenreiskorting aan in de NS-app, in Mijn NS of laad het op je OV-chipkaart via de NS-kaartautomaat. Heb je zelf een NS-abonnement? Dan mag je ook maximaal 3 bekenden met je mee laten reizen.