Is er een SHEIN winkel in België?

Is er een SHEIN winkel in België?

Shein is een groot bedrijf wat in meer dan 150 landen wereldwijd zit, en dus ook in België een shop heeft. Het motto van Shein is “iedereen laten genieten van mode”. Bij Shein België wordt een groot assortiment aan mode producten aangeboden, maar wel tegen een aantrekkelijke prijs.

Waar is de winkel SHEIN?

Waar komt Shein vandaan? Shein is oorspronkelijk in 2008 opgericht in New Jersey, Verenigde Staten. Maar laten we eerlijk zijn: dit is gewoon een Chinese webshop. De staf erachter is vrijwel exclusief Chinees, en de producten die je hier bestelt zullen veelal uit Chinese magazijnen komen.

Is SHEIN Europees?

De Chinese online modegigant Shein is neergestreken met een pop-upwinkel in Antwerpen. Gisteren, bij de opening, stond al een lange rij mensen aan te schuiven. Opvallend: je kunt in de winkel niets passen of kopen. Je kunt er enkel de kledij en accessoires bekijken en via een QR-code online bestellen.

Hoe SHEIN retourneren België?

Log in op jouw account op de website van SHEIN . Klik onderaan de pagina ‘retourbeleid SHEIN ‘ op de knop ‘Start Retour ‘. Selecteer de producten die je wilt terugsturen. Selecteer nu een methode voor het retourneren . De eerste optie is om het retouretiket van DHL te gebruiken.

Kan je bij SHEIN gratis terug sturen?

Het eerste retourlabel is gratis bij uw retourzending voor elke bestelling vanaf 22/3/2021. Elk extra retouretiket voor dezelfde bestelling kost € 4,50, wat van je terugbetaling wordt afgetrokken.

Waarom is SHEIN zo duur geworden?

De producten op webshops zoals SHEIN, Wish en AliExpress worden duurder. Dit heeft te maken met het nieuwe éénloketsysteem van de Europese Unie. Voorheen kocht je nog makkelijk een paar jurkjes, shirtjes en accessoires voor een klein prijsje, maar dat is sinds vandaag afgelopen.

Hoe valt de kleding van SHEIN?

Conclusie: Hoe valt kleding van Shein? Veel klanten van Shein geven aan dat de kleding van Shein klein uitvalt. Het is daarom aan te raden om je eigen maat of een grotere maat te bestellen. Ook kan het lezen van de reviews of de maatgids helpend zijn om de juiste maat te kopen.

Wat is de kwaliteit van SHEIN?

De kleding van Shein & kwaliteit Ze hebben een gi-gan-tisch assortiment aan leuke dingen. Vaak heb je bij Chinese kleding webshops -of ome AliExpress- dat de kwaliteit in het echt een stuk minder is dan het op de foto leek.

Hoe lang duurt een bestelling van SHEIN?

De levertijd van SHEIN is voor Nederland vrij kort. Van alle landen in Europa waar SHEIN heen verstuurt, zijn we zelfs één van de snelste om een pakketje te ontvangen. De verwachte levertijd ligt tussen de 5-10 werkdagen, vanaf het moment van verzending.

Kan je nog bij SHEIN bestellen?

Shein invoerrechten vanaf 1 juli 2021 SHEIN ziet er misschien uit als een Nederlandse webshop, maar het komt soms uit China. Let dus bij het afrekenen goed op of je je producten afrekent met al de BTW of deze later nog in Nederland moet betalen (check de site van de Douane voor de kosten).