Is HBO Max gratis?

Is HBO Max gratis?

Een HBO Max Basic-abonnement kost slechts €5,99/maand en het Standaard-abonnement €7,99/maand.

Waar kan ik HBO kijken?

HBO biedt zijn dienst aan in drie verschillende pakketten: een regulier tv-abonnement, op een apparaat thuis streamen via HBO Now of overal streamen met HBO Go, dat een gratis toevoeging is aan het tv-abonnement. Maar de twee essentiële vereisten zijn een Amerikaanse kabelprovider en een Amerikaanse creditcard.

Welke dag komt Euphoria online?

Maar als je ouder wordt, begin je te begrijpen dat niets echt voor altijd is. En dat iedereen van wie je houdt, uit je leven kan verdwijnen.” Het tweede seizoen van Euphoria mogen we zondag 9 januari 2022 verwachten op HBO Max, maandag 10 januari op Streamz.

Welke serie lijkt op Euphoria?

Riverdale. Drama | 6 seizoen(en) | 137 aflevering(en) 2017. Skam. Drama | 4 seizoen(en) | 58 aflevering(en) 13 Reasons Why. Drama | 3 seizoen(en) | 46 aflevering(en) My So-Called Life. Drama | 1 seizoen(en) | 21 aflevering(en) Scherpe voorwerpen. Drama | 1 seizoen(en) | 12 aflevering(en)

Hoe kan je HBO Max kijken in Nederland?

Open de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max om de app te installeren. Selecteer dan HBO Max en kies een van deze opties: Abonneren en installeren: Sluit een nieuw HBO Max-abonnement af en installeer de HBO Max-app.

Wat kost HBO Max bij Ziggo?

Streamingdienst HBO Max begint op 8 maart in Nederland Dat is ongeveer gelijktijdig met de lancering van Viaplay. € 9,30 per maand in Denemarken. Het landschap van streamingdiensten met films en tv-series raakt hoe langer hoe meer verdeeld.

Hoe vind ik HBO Bij Ziggo?

a. Download de gratis Ziggo GO app. b. Start de Ziggo GO app op en druk linksboven op de drie liggende streepjes. c. Kies in het menu voor Movies & Series XL. d. Bovenin het scherm kun je een keuze maken uit de categoriën Series, Movies, HBO Series, HBO Movies en Kids. e.

Kan iedereen HBO Max kijken?

HBO Max is als een losse streamingservice gelanceerd en iedereen die dat wil, kan in Nederland een abonnement afsluiten.

Hoe duur is HBO streaming?

Kosten HBO Max abonnement Het jaarabonnement van Basic kost € 46,99 en het jaarabonnement van Standaard kost € 59,99.

Kan je Euphoria op Netflix kijken?

Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien. Ook Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Euphoria niet in haar aanbod opgenomen. Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+. Dit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.