Is Helene Fischer nog bij Thomas Seitel?

Is Helene Fischer nog bij Thomas Seitel?

De 37-jarige Fischer heeft sinds enkele jaren een relatie met haar vriend Thomas Seitel. Daarvoor vormde ze ruim tien jaar een glamourkoppel met zanger Florian Silbereisen.

Wat is er met de baby van Helene Fischer?

De vroeggeboorte van het meisje zou een grote schok zijn geweest voor de zangeres en haar partner Thomas Seitel. De Duitse krant schreef eerder dat Helene thuis was bevallen van haar dochter, maar dit is volgens de zangeres niet waar. Ze beviel in het ziekenhuis. Hoe het nu met de pasgeborene gaat, is niet bekend.

Van wie is Helene Fischer zwanger?

De 37-jarige Duitse zangeres en haar vriend Thomas Seitel werden rond de kerstdagen de trotse ouders van een dochtertje, zo meldt ‘Bild’. Afgelopen oktober bevestigde de zangeres op social media haar zwangerschap, nadat het nieuws was uitgelekt via ‘iemand in haar directe omgeving’.

Waar is Helene Fischer mee getrouwd?

De kersverse moeder heeft sinds enkele jaren een relatie met Thomas Seitel, die haar onlangs ten huwelijk vroeg op de Malediven. Daarvoor vormde ze ruim tien jaar een glamourkoppel met zanger Florian Silbereisen.

Is Florian Silbereisen weer verliefd?

ARD Showmaster Florian Silbereisen (26) is na twee jaar single geweest te zijn weer verliefd. De nieuwe vrouw aan zijn zijde is de succesvolle Schlagerzangeres Helene Fischer (23). “We zijn beide helemaal verliefd” vertelde Florian tegen Bild.

Wat is het vermogen van Helene Fischer?

Verdiensten: 32 miljoen dollar (28,2 miljoen euro) Helene heeft sinds 2017 namelijk ruim 11,5 miljoen euro verdiend aan haar muziekalbums en verder heeft ze ook succesvolle tours op haar naam staan, waar Duitssprekende mensen graag op af komen.

Waar is Helene Fischer geboren?

Helene Fischer

Welke Duitse zangeres is zwanger?

Helene Fischer is zwanger. De Duitse zangeres bevestigt het nieuwsop Instagram en vertelt erbij dat ze het jammer vindt dat het nieuws is uitgelekt. Duitse media schreven vrijdag al over de zwangerschap op basis van bronnen dichtbij de zangeres.

Wie is de rijkste zanger ter wereld?

Rihanna, JAY-Z en Ye staan voor het eerst op de jaarlijkse miljardairslijst van zakenblad Forbes. Het Amerikaanse tijdschrift rekende uit dat de drie daarmee ook de rijkste artiesten ter wereld zijn.

Wie is de rijkste zanger van Nederland?

Tiësto, ofwel Tijs Verwest, is de rijkste muziekartiest van Nederland. Volgens zakenmagazine Quote heeft de dj, die inmiddels 48 jaar oud is, al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Tiësto heeft dat bedrag overigens mede verdiend door te investeren in muziekplatforms.