Is Zakynthos oranje?

Is Zakynthos oranje?

De kleurcode van het reisadvies voor Griekenland is groen. De veiligheidsrisico’s zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Lees meer over de inreisvoorwaarden en coronamaatregelen in de rubriek Corona en gezondheid.

Welke Griekse eilanden zijn code oranje?

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet het reisadvies voor de Zuid-Egeïsche eilanden, waaronder Kos, Mykonos en Rodos vanaf aanstaande zondag weer op oranje. Dat betekent dat reizen naar deze eilanden vanaf dat moment wordt afgeraden.

Welke kleur hebben de Griekse eilanden?

alle eilanden) is kleurcode groen. Bekijk ons ruime aanbod aan vakanties naar Griekenland en ga onbezorgd op reis met onze extra garanties.

Heb je booster nodig voor Griekenland?

Je hoeft geen coronabewijs meer te laten zien om Griekenland in te reizen en ook geen formulier meer in te vullen. Let op: De meeste coronamaatregelen binnen Griekenland zijn opgeheven. Wel is het verplicht om een mondkapje te dragen in binnenruimtes.

Wat moet je invullen als je naar Griekenland gaat?

Uiterlijk 24 uur voor vertrek moet je daarom een Passenger Locator Formulier (PLF) invullen over je gezondheid en zitplaats in het vliegtuig. Zonder de QR-code die je via dit formulier krijgt, mag je Griekenland niet in.

Wat is er te doen op Zakynthos?

Porto Limnionas Beach. 1.857. Stranden. Marathonísi. 2.810. Eilanden. Splash Fun Water Park. 1.693. Waterparken. History War Museum. Militaire musea • Historische musea. Nu open. Kalamaki Beach. 3.574. Stranden. Dafni Beach. 791. Porto Roxa Beach. 311. Agios Dionisios Church. 646.

Heb ik een gezondheidsverklaring nodig voor Griekenland?

Sinds 21 april is het niet meer nodig om een gezondheidsverklaring in te vullen wanneer je reist via een Nederlandse luchthaven.

Heb ik nog een booster nodig?

Heeft u Janssen en een booster gehad? Dan is volgens de Gezondheidsraad een extra prik meestal niet nodig. Maar er is ook geen bezwaar tegen. Het kabinet heeft daarom besloten dat iedereen die dat wil, na Janssen en een booster ook nog de extra prik kan krijgen.

Welke eilanden zijn groen in Griekenland?

Samos. Samos is een weelderig begroeid eiland , dat in het oosten van de Egeïsche zee ligt. Corfu. Corfu is een eiland dat ontzettend groen is. Lefkas. Lefkas is één van de Ionische eilanden . Kefalonia. Zakynthos. Evia. Alonissos. Skopelos.

Wat is leuker Kreta of Zakynthos?

Toch is het niet zo, dat Kreta onze enige favoriet is, we vinden bijvoorbeeld Zakynthos heel speciaal, vanwege de prachtige natuur, de stranden, de rotsen en de kleur van de zee. Hetzelfde geldt voor Lefkas en het veel rustigere Kefalonia, beide met prachtige, witte stranden.