Kan ik een EasyJet vlucht annuleren?

Kan ik een EasyJet vlucht annuleren?

Als u uw boeking binnen 24 uur na het maken van de boeking volledig annuleert, geven wij u een volledige restitutie minus de annuleringskosten zoals vermeld in onze Kosten en toeslagen. U kunt deze annulering online doen of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Hoe krijg ik mijn geld terug van EasyJet?

Je kunt de voucher zelf aanvragen via Boekingen beheren. Een terugbetaling aanvragen. Je kunt het volledige bedrag van je boeking terugkrijgen. Restituties worden gestort op de rekening waarmee je de boeking hebt gemaakt.

Wat is een flexibel ticket EasyJet?

Alle passagiers die deze zomer een vlucht boeken bij easyJet, kunnen op elk moment tot twee uur voor vertrek hun vlucht wijzigen zonder enige wijzigingskosten. EasyJet biedt hiermee nog meer last-minute flexibiliteit.

Wat is een Flex ticket EasyJet?

Ons FLEXI-tarief is een gebundeld tarief met fantastische voordelen die hierin inbegrepen zijn: een stuk grote handbagage (max. 56 x 45 x 25 cm inclusief handvatten of wielen) naast je kleine handbagage voor onder de stoel (max.

Hoe vraag je een easyJet voucher aan?

Je kunt de voucher zelf aanvragen via Boekingen beheren. Ons team verwerkt restitutieverzoeken momenteel binnen zeven dagen, en afhankelijk van je bank kan het enkele dagen duren voordat het beschikbaar is in je rekening.

Waarom annuleert easyJet vluchten?

Een buitengewone omstandigheid bij geannuleerde vlucht Het kan voorkomen dat easyJet een vlucht heeft geannuleerd wegens een buitengewone omstandigheid. U kunt hierbij denken aan stakingen van luchtverkeersleiders, slecht weer, terrorisme of extreme natuurverschijnselen.

Wat zijn operationele redenen?

Bij een annulering of vertraging waarbij u meer dan 3 uur later op uw eindbestemming aankomt door operationele redenen, zoals: een technisch probleem of een beschadiging van het vliegtuig door de vliegtuigtrap. Bij een staking of tekort van het eigen personeel van de luchtvaartmaatschappij.

Is EasyJet goed?

EasyJet is een geduchte concurrent op de gehele luchtvaartmarkt. Het biedt vluchten aan tegen bodemprijzen. Doordat Easyjet, in tegenstelling tot andere budgetairlines als Ryanair, juist wel op de grote luchthavens is gevestigd is het een goedkoop alternatief voor de gerenommeerde duurdere maatschappijen.

Welke vluchten gaat EasyJet schrappen?

Zo worden er naar Londen, een populaire bestemming voor zakenreizigers, vluchten uitgehaald. Dit betekent volgens de maatschappij dat alle „zomervakantievluchten” naar bestemmingen in landen als Kroatië, Griekenland, Spanje en Portugal als gepland kunnen worden uitgevoerd.

Hoe vlucht wijzigen easyJet?

Boek je vlucht tot 2 uur voor vertrek gratis om op een andere easyJet-vlucht binnen hetzelfde land als je oorspronkelijke boeking. Neem contact op met onze klantenservice om deze wijziging voor je te maken, zodat het tariefverschil niet in rekening wordt gebracht.