Kan ik Google Play tegoed terugstorten?

Kan ik Google Play tegoed terugstorten?

Als het minder dan 48 uur geleden is dat je een app hebt gekocht of een in-app aankoop hebt gedaan, kun je een terugbetaling aanvragen via Google Play. Als je films, boeken of andere content hebt gekocht, kun je misschien ook na 48 uur na je aankoop nog een terugbetaling aanvragen (bekijk het onderstaande beleid).

Kun je met Google Pay geld opnemen?

Gewoon met uw Android-telefoon bij een betaalautomaat. Maar gooi uw betaalpas niet weg. Deze heeft u nog nodig als u geld wilt opnemen, als u de e. dentifier gebruikt of als u in de winkel niet contactloos kunt betalen.

Waar kan ik betalen met Google Play tegoed?

De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer.

Hoe Google Play inwisselen?

Doorloop het betalingsproces totdat de betaalmethode wordt weergegeven. Selecteer naast de betaalmethode de pijl-omlaag. Inwisselen . Geef je code op. Volg de instructies op het scherm.

Is Google Pay hetzelfde als Google Wallet?

De Google Pay-app heet nu de Google Wallet-app. Deze wijziging is bedoeld om kaarten en passen eenvoudiger op te slaan en te gebruiken. Google Wallet is een beveiligde en persoonlijke digitale portemonnee waarmee u snel toegang heeft tot betaalkaarten, passen, tickets, sleutels of ID’s die u wilt bewaren.

Kan Google Pay met Rabobank?

Mobiel betalen op je Android telefoon of smartwatch kan nu eenvoudig met Google Pay en parkeren is beschikbaar in de Rabo App. Veel andere functies van de Rabo Wallet, zoals betaalverzoek, zijn al langere tijd beschikbaar in de Rabo App.

Kan je online betalen met Google Pay?

Afrekenen met Google Pay Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd. Bevestig uw bestelling.

Kan Google Play tegoed niet inwisselen?

Open de Google Play -app. Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Betalingen en abonnementen. Tik op Cadeaukaart scannen.

Hoe lang is een Google Play kaart geldig?

Geen extra kosten, geen vervaldatums en geen creditcard nodig om te gaan spelen. Daardoor is dit het perfecte cadeau voor iedereen (ook voor jezelf). De Google Play-cadeaucode is alleen te gebruiken met een Nederlands Google Payment-account.

Waarom stopt Rabobank met wallet?

Functies beschikbaar binnen Rabo App, en contactloos betalen via Google Pay. Een belangrijke reden om met Rabo Wallet te stoppen is omdat de meeste functies van de Rabo Wallet, zoals betaalverzoeken, inmiddels beschikbaar zijn via de Rabo App.