Kan ik met ecocheques betalen in de Aldi?

Kan ik met ecocheques betalen in de Aldi?

Wij aanvaarden elektronische maaltijdcheques en zowel elektronische als papieren ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo. Betalen via ecocheques is enkel mogelijk bij artikelen waarop deze geldig zijn zoals de wet voorziet.

Waar kun je alles kopen met ecocheques?

Ketens zoals MediaMarkt, Krëfel, Vanden Borre, Eldi, Selexion en zelfs webwinkel Coolblue aanvaarden allemaal het betaalmiddel. Heb je het fris genoeg, dan kan je er ook terecht voor andere energie-efficiënte apparaten zoals een nieuwe koelkast, diepvriezer, wasmachine of stofzuiger.

Kan ik met ecocheques betalen in de Lidl?

– Elektronische cheques: *Consumptiecheques: Monizze, Sodexo en Edenred.

Wat kan je kopen met ecocheques in Delhaize?

Barbecue. Zuivel en kaas. Zoete kruidenierswaren. Zoute kruidenierswaren. Diepvries. Bewuste voeding. Wijn en bubbels. Dranken en alcohol.

Hoe ecocheques omzetten in geld?

Ga naar een winkel die ecocheques accepteert. In de Brico (of andere winkel van jouw keuze) koop je iets met je ecochequekaart met een waarde van boven de 250 euro (of het bedrag dat op je ecochequekaart staat).

Wat kan je kopen met ecocheques in Carrefour?

Betalen via ecocheques is mogelijk enkel en alleen op artikelen waarop deze geldig zijn zoals de wet voorziet.

Kan je in de Colruyt met ecocheques betalen?

Het is bij Colruyt Laagste Prijzen niet mogelijk om met ecocheques te betalen. Voor elke ontvangen ecocheque is er een bepaalde kost. Dit druist in tegen het principe van de laagste prijzen, die we willen blijven garanderen aan onze klanten.

Kan je betalen met ecocheques in DreamLand?

DreamLand aanvaardt geen maaltijdcheques of eco-cheques.

Wat kan je kopen met ecocheques in Mediamarkt?

Droogkast. Een droogkast of een wasdroogcombinatie? Wasmachine. Voorlader, bovenlader of wasdroogcombinatie, jouw ecocheques lenen zich perfect voor deze wasmachines. Vaatwasser. Koelkast. Diepvries. Inbouwkeuken. Keukenelektro. Ledverlichting.

Kun je eten kopen met ecocheques?

Je ecocheques kan je al geruime tijd in de biowinkel gebruiken om biologische voedingsproducten te kopen. Goed nieuws: om het gebruik te vereenvoudigen worden de cheques vanaf nu ook aanvaard voor al je aankopen in een Biogarantiewinkel.