Kan ik mijn Videoland account delen?

Kan ik mijn Videoland account delen?

Videoland biedt met profielen de mogelijkheid om met maximaal vier personen gebruik te maken van één Videoland account. Elk profiel krijgt hierdoor persoonlijk afgestemde aanbevelingen, een eigen kijkgeschiedenis en een eigen kijklijst.

Hoe duur is Videoland voor 1 persoon?

We hebben 3 abonnementen voor €4,99, €8,99 of €10,99 per maand. Ben je bij ons voor het eerst? Dan kun je de eerste 14 dagen gratis kijken tijdens de proefperiode*. Hierna wordt het abonnement maandelijks verlengd.

Hoeveel mensen hebben een abonnement op Videoland?

Nou, komt-ie: vorig jaar is het aantal abonnees met ruim een vijfde gestegen tot bijna 1,1 miljoen, zo onthult RTL Group, het moederbedrijf van onder meer de Nederlandse tv-zenders, bij de jaarcijfers. Eind september telde Videoland al dik 1 miljoen abonnees, tegen zo’n 900.000 in 2020.

Wie wil Videoland delen?

Delen van een Videoland account is sowieso niet toegestaan: Uit de voorwaarden: 2.5 Gebruiker zal zijn wachtwoord en gebruikersnaam strikt geheim houden en niet aan derden bekend maken. Elke Transactie die vanuit het RTL Account wordt gedaan, wordt geacht door Gebruiker te zijn gedaan of met goedkeuring van Gebruiker.

Wat kost Videoland bij Ziggo?

Je kijkt het gemakkelijk en snel via Videoland op je mediabox. De eerste 14 dagen gratis, daarna vanaf €4,99 per maand. Je kunt op elk moment opzeggen.

Kun je met meerdere mensen tegelijk op Videoland?

Met een Basis abonnement kan je op 1 apparaat tegelijk kijken. Met een Plus abonnement kan je op 2 apparaten tegelijk kijken. Met een Premium abonnement kan je op 4 apparaten tegelijk kijken.

Wat is het verschil tussen Videoland Plus en Premium?

Het verschil tussen plus en premium zit in het aantal schermen waarmee je tegelijk kan kijken. Bij het plus abonnement kan je met 2 schermen tegelijk kijken, terwijl dit met het premium abonnement met 4 schermen kan.

Is Videoland je geld waard?

Het Videoland aanbod is vooral geschikt als je van de programma’s op RTL houdt. Als je die wilt bekijken zonder reclame of nog voordat ze op tv zijn geweest. Of wanneer je je favoriete series hebt gemist en niet hebt opgenomen.

Wat is Videoland premium?

Videoland Premium Geen reclameonderbrekingen. Kijken op maximaal 4 schermen tegelijk. Ook beschikbaar voor Chromecast, Smart TV en PlayStation om te casten. Offline opslaan van films en series.

Hoe kan je samen een film kijken?

Met de app Netflix Party kijk je live op afstand samen met vrienden naar dezelfde film of aflevering van een serie. Je kunt ook samen chatten tijdens het kijken. Je kunt Netflix Party al wat langer gebruiken, maar de app komt buitengewoon goed van pas tijdens de coronacrisis.