Kan je bij Krefel met Consumptiecheques betalen?

Kan je bij Krefel met Consumptiecheques betalen?

Consumptiecheques. Bij Krëfel aanvaarden we consumptiecheques van Sodexo, Monizze en Edenred op al onze producten! Wij aanvaarden zowel de papieren als de elektronische versie. De consumptiecheques zijn niet geldig voor online aankopen, maar kunnen wel gebruikt worden als betaalmiddel bij levering en installatie.

Welke winkels accepteren Consumptiecheques?

Horecazaken. kleinhandelszaken die goederen verkopen (enkel fysiek, niet online) Kleinhandelszaken die herstellingen uitvoeren (enkel indien de consument het te herstellen goed fysiek naar de handelszaak brengt en daar ook terug afhaalt)

Wat kan je betalen met Consumptiecheques?

Wat kan ik kopen met mijn consumptiecheques? Je kan de cheques gebruiken om je boodschappen te doen, je etentje op restaurant te betalen, cultuur op te snuiven, maar ook om al je elektro te betalen.

Kan je met Consumptiecheques betalen in Delhaize?

Vanaf 1 augustus mogen de huidige consumptiecheques in alle Belgische winkels worden gebruikt en kan een coronapremie van maximum 500 euro worden toegekend.

Wie aanvaard Consumptiecheque Edenred?

Horeca. Kleinhandelszaken die goederen aanbieden in de fysieke aanwezigheid van de consument, met inbegrip van hersteldiensten. Bioscopen en culturele instellingen die door de bevoegde overheid zijn erkend, goedgekeurd of gesubsidieerd.

Hoe betalen bij Krëfel?

Je kan op Krëfel.be kiezen uit verschillende betaalmethodes. Zowel een betaling via gift card of evoucher, een betaling via bankcontact, mastercard, visa, patpall, American Express of Krëfel budget card (betalen via afbetaling) is mogelijk. Je kan deze betaalopties kiezen tijdens het bestelproces.

Kan ik tv kopen met Consumptiecheques?

Nee. Consumptiecheques zijn gemaakt om in fysieke winkels te gebruiken.

Kan ik in Colruyt betalen met Consumptiecheque?

Je kan betalen met consumptiecheques in je Colruyt-winkel. We aanvaarden digitale consumptiecheques van Monizze, Edenred en Sodexo. Deze zijn digitale cheques die samen met de (digitale) maaltijdcheques worden opgeladen en die enkel bruikbaar zijn voor voedingsartikelen.

Kan je met Consumptiecheques betalen in MediaMarkt?

Bij MediaMarkt kan jouw ecocheques gebruiken bij de aankoop van alle producten met het Europese energielabel vanaf A+. Je kan je ecocheques ook gebruiken om herstellingen van batterijen en schermen te betalen aan onze Solutions Corner.

Kan je Consumptiecheques gebruiken in de Aldi?

ALDI aanvaardt nu ook consumptiecheques ALDI aanvaardt de papieren consumptiecheques van Sodexo en Edenred en de elektronische van Monizze, Sodexo en Edenred t.e.m. 31/12/2022.