Kan je bij Stockx retourneren?

Kan je bij Stockx retourneren?

Neem eerst contact op met onze klantenservice. U krijgt dan een retournummer, samen met de factuur en uw retourartikelen kunt u deze in de showroom afleveren. Na goedkeuring krijgt u binnen 5 werkdagen uw retourartikel(len) bedrag terug.

Is Stockx een betrouwbare site?

Het feit dat Stockx niet spreekt over ‘kantoren’, maar over ‘authentication centers’ geeft aan dat dit bedrijf enorm gesteld is op betrouwbaarheid. De koper moet er van op aan kunnen dat hij of zij echte sneakers koopt en geen fakes.

Hoe betaal je bij Stockx?

Bij Stockx Klittenband Systemen kun je op verschillende manieren betalen: via iDEAL, Bancontact / Mister Cash, en overboeking. iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.

Hoeveel verzendkosten StockX?

– De bestelling wordt verstuurd met DHL of PostNL, afhankelijk van het soort pakket. U kunt dit aangeven bij het afronden van de bestelling. – Onder de 250,00 euro wordt er 8,00 euro verzendkosten berekend. Boven de 250,00 euro is de verzending gratis.

Waar is StockX vandaan?

Stockx is in 2015 opgericht in Detroit door Josh Luber, Greg Schwartz en Dan Gilbert. Het ‘sneakerhandelsimperium’ groeit razendsnel. Er werken meer dan 800 mensen wereldwijd, in Brabant 100 is de bedoeling in 2020. Eind 2018 overschreed de bruto omzet van Stockx de 1 miljard dollar.

Is Restocks tweedehands?

Restocks verkoopt een breed scala aan artikelen, waaronder kleding, schoenen, accessoires en huishoudelijke artikelen. Naast nieuwe artikelen biedt Restocks ook een selectie van vintage en tweedehands artikelen.

Hoe kan je Jordans kopen?

Het kopen van sneakers is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Gave sneakers zoals Jordans, Yeezy’s en Nike Air Max zijn vaak niet zomaar meer te koop in een winkel of webshop. Om sneakers te kunnen kopen moet je jezelf aanmelden voor raffles (loterij).

Hoe werkt StockX bieden?

De keuze op StockX is reuze, je hebt letterlijk duizenden producten om uit te kiezen. Zodra je jouw favoriete sneaker hebt gevonden, kun je het direct kopen voor de huidige “Lowest Ask” of een lager bod uitbrengen en wachten tot een van de verkopers jouw bod accepteert.

Hoeveel procent pakt StockX?

Je betaalt dan 8% aan StockX.

Wat betekent GS op StockX?

GS. Afkorting voor “Grade School”. Hiermee duidt Nike de schoenen voor kinderen aan in de maten EU35,5 – EU40.