Kan je iDeal gebruiken op OnlyFans?

Kan je iDeal gebruiken op OnlyFans?

Sinds kort is het mogelijk om op OnlyFans met iDeal te betalen, via de optie ‘Alternative Payment Method’. Voor doorlopende subscriptions is deze betaalmethode echter niet geschikt. Bovendien verschijnt de naam ‘OnlyFans’ op je rekeningafschrift, waar niet iedereen op zit te wachten.

Hoe kan je met iDeal betalen op OnlyFans?

Het is mogelijk om op OnlyFans te betalen met iDeal. Dit kan door tijdens betaalproces “Alternatieve Payment Method” aan te klikken en vervolgens iDeal te selecteren. Echter is deze betaalmethode niet mogelijk voor doorlopende subscriptions.

Hoe kan je OnlyFans zonder creditcard?

Zoek je een manier om bij Only Fans te betalen zonder creditcard, dan is een virtual card de beste oplossing. Met het gebruik van een virtual card voorkom je ook dat er “OnlyFans” of “OF” zichtbaar is op je creditcard overzicht.

Kan OnlyFans met PayPal?

OnlyFans betalen met PayPal Veelal zijn dit erotische viddeo’s en seksueel expliciete foto’s. Wil jij betalen met PayPal op dit platform? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Paypal wordt door OnlyFans niet geaccepteerd als betaalmethode.

Hoe veel kost OnlyFans?

Ze kunnen maandelijks rechtstreeks geld ontvangen van fans of via fooien en de pay-per-view functie. Blac Chyna, bijvoorbeeld, rekent fans 20 dollar per maand om toegang te krijgen tot haar OnlyFans-pagina, en rapper Rubi Rose verdiende 100.000 dollar op OnlyFans in twee dagen door foto’s van haar Instagram te posten.

Waar koop je een prepaid creditcard?

In Nederland kan je een prepaid creditcard in Primera, Albert Heijn en veel meer winkels met contant geld kopen. Winkels zoals Primera bieden prepaid kaarten zoals de Paysafecard en Lebara Online. Ook kun je een prepaid creditcard bij AH kopen