Kan je in Nederland VTM kijken?

Kan je in Nederland VTM kijken?

Vlaamse tv-zenders in Nederland kijken Gelukkig beschikken zijn wel over gratis streaming mogelijkheden, zoals VTM Go en Go Play, die in combinatie met een VPN Verbinding perfect te gebruiken zijn.

Waar kan je VTM kijken?

Op VTM GO kan je de programma’s bekijken van alle DPG Media-zenders (VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD, VTM KIDS en Qmusic), alsook bepaalde VIACOM-content, op voorwaarde dat we over de nodige rechten beschikken om deze uitgesteld online te mogen aanbieden. Dit verschilt van programma tot programma.

Waarom geen VTM in Nederland?

Bij Nederlandse aanbieders is doorgifte van tv- en radiokanalen van de Vlaamse publieke omroep VRT door bepalingen in de Mediawet verplicht. Dat is heel anders voor Vlaamse commerciële zenders als VTM en VIER. Deze mogen zelfs niet door Nederlandse aanbieders, zoals Ziggo en KPN, in het zenderaanbod opgenomen worden.

Hoe VTM kijken in het buitenland?

Je kan als Belg VTM GO gebruiken in het buitenland, indien je over een stabiele wifi-verbinding beschikt.

Hoe ontvang ik VTM?

Via de Android TV-app. Je kan de VTM GO-app installeren op je Smart TV die op het Android-besturingssysteem draait. Neem zeker een kijkje op vtmgo.be/tv voor meer informatie en instructievideo’s. Via de Smart TV-app voor Samsung-toestellen.

Hoe kan ik Belgische tv kijken in Nederland?

Alle VOD content is beschikbaar in de app. Je kan live kijken in HD. Je kan vanop de homepage makkelijk van zender wisselen. Je kan filteren op meest recente uitzending en op programma (A-Z) Je krijgt zoeksuggesties. De app is bruikbaar in heel Europa, voor mensen met een Belgisch domicilie.

Heeft KPN VTM?

Per 1 januari 2020 is VTM strategisch partner van het KPN Partner Network. Met deze strategische samenwerking bezegelt KPN Partner Network de significante rol die VTM speelt bij KPN en zijn klanten.

Is VTM GO betalend?

Aan de installatie en het gebruik van de VTM GO-app zijn geen kosten verbonden. Je betaalt enkel de eventuele kosten die je maakt wanneer je data verbruikt via 3G of 4G (niet voorzien in je bundel/abonnement en in het buitenland).

Wat is het verschil tussen VTM en VTM GO?

Wat is het verschil tussen VTM GO en andere video-on-demand platformen, zoals Netflix en Telenet-diensten? Het verschil tussen de video-on-demand diensten zit hem in het aanbod. Bij VTM GO kan je gratis programma’s bekijken die worden uitgezonden bij de audiovisuele merken van DPG Media.

Welke Belgische zenders op Ziggo?

Bij Eén zie je de meest uiteenlopende programma’s. De zender houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en biedt de beste documentaires, sportprogramma’s en dramaseries van Vlaamse bodem. Zo is Eén toonaangevend met fictieprogramma’s als Thuis, De Vijfhoek, Wolven, Salamander en Quiz Me Quick.