Kan je met de Samsung Watch 4 betalen?

Kan je met de Samsung Watch 4 betalen?

De Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic smartwatches kun je voortaan ook gebruiken om in Nederland te betalen in winkels of in de supermarkt. Met de Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic is het nu ook mogelijk om in Nederland te betalen, direct vanaf je pols.

Heeft Samsung Watch NFC?

Betalen met NFC: het kan al! Druk kort op de aan/uit-knop van je smartphone, houd je smartphone bij de betaalautomaat en je hebt betaald. Betaal je met je Galaxy Watch4, dan kun je simpelweg je smartwatch gewoon tegen de betaalautomaat houden.

Kan Rabo Wallet op Samsung watch?

Contactloos betalen is makkelijk, veilig en snel. Een smartwatch is een van de manieren om contactloos betalen. Koppel je smartwatch aan je betaalrekening bij Rabobank en je betaalt contactloos met je horloge. Dit kan met een smartwatch van Apple, Garmin en Fitbit.

Hoe kan ik met mijn horloge betalen?

Er zijn vier mobiele betaaldiensten in Nederland die bediend kunnen worden met een smartwatch of wearable: * Android Pay: zit op Google Wear OS, dat onder meer op de smartwatches van Fossil staat. * Apple Pay: op de Apple Watch.

Hoe stel ik NFC in op Samsung?

Heb je een Samsung ? Ga dan naar Instellingen -> Verbindingen -> NFC en Betaling. Heb je een Sony, Huawei of Nexus telefoon? Ga dan naar Instellingen -> Draadloos en Netwerken -> Meer -> NFC .

Hoe betaal je met Samsung?

Dit werkt als volgt: open de mobiel betalen app/wallet op uw telefoon. toets uw mPIN in op uw mobiele telefoon (na het intoetsen van de mPIN heeft u 30 seconden de tijd om te betalen) controleer het bedrag en houd uw mobiele telefoon kort tegen het scherm of de zijkant van de betaalautomaat.

Kan je betalen met de Samsung Galaxy Watch 3?

Samsung Galaxy Watch3 Zilver 41 mm Contactloos betalen is niet mogelijk met het horloge.

Hoe betalen met Galaxy Watch 4?

Stap 1: Open Google Play Store. Stap 2: Tik op Apps op je telefoon. Stap 3: Tik op Google Pay. Stap 4 : Druk op Installeren. Stap 5: Druk op Openen. Stap 6: Vink het Blauwe vinkje aan bij Schermvergrendeling. Stap 7: Kies een schermvergrendeling.

Hoe heet Wallet bij Samsung?

Google Pay is in meerdere landen in Europa beschikbaar waaronder Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Google Pay kan je gebruiken met smartphones die werken op Android 5.0 (lollypop) en hoger. Verder werkt de betaling net als bij de andere betaal apps met een contactloze pinautomaat.

Wat kun je met een Samsung Galaxy watch?

Wear OS. Bloedsuiker meting. GPS. Kompas. Lichaamsanalyse. Spotify/Deezer verbinding. Optische hartslag. Spo2.