Kan je nog eten bestellen met avondklok?

Kan je nog eten bestellen met avondklok?

Kan je nog eten bestellen na avondklok? Sinds zaterdag 23 januari geldt in Nederland een avondklok tussen 21.00 uur en 04.30 uur in de ochtend. Het kabinet wilde in eerste instantie de avondklok laten ingaan om 20.30 uur. Maaltijden bezorgen valt onder de uitzonderingen en mag ook na 21 uur doorgang vinden.

Kun je na 8 uur nog eten bestellen?

Dat verandert op één punt: afhalen kan, als de avondklok van kracht wordt, tot kwart over acht. Maar restaurants mogen na half negen nog wel maaltijden bezorgen – of dat door bezorgbedrijven als Thuisbezorgd laten doen. Ook pakketbezorgers kunnen doen wat ze altijd blijven doen: werken als een 24-uursbedrijf.

Hoe laat moeten de cafetaria’s sluiten?

Nieuwe coronamaatregelen gaan morgen in. Het kabinet geeft de horeca een uurtje respijt. Restaurants en cafés moeten de komende drie weken om 20.00 uur hun deuren sluiten. Dit geldt ook voor essentiële winkels als supermarkten, drogisterijen en dierenzaken.

Wat kost plus Express?

Met PLUS Express heb je je boodschappen nog sneller in huis. De bestelkosten voor bezorgen bedragen 8,50 euro en voor ophalen 5 euro. PLUS Express is uitgesloten van acties waarbij de bestelkosten komen te vervallen.

Hoe ver van te voren bestellen Jumbo?

Na het reserveren van een bezorgmoment heb je 2,5 uur om je bestelling af te ronden. Je kunt je bestelling tot 24 uur voor levering aanpassen via Mijn Jumbo. Je kunt je boodschappen tot 3 weken vooruit plannen.

Kan je afhalen na 5 uur?

Zo werd bekendgemaakt tijdens de coronapersconferentie vrijdagavond. Alles in Nederland is gesloten vanaf 5 uur ’s middags, zoals kappers, evenementenhallen en theaters. Supermarkten kunnen open blijven tot 8 uur ’s avonds. Afhalen in de horeca mag doorgaan, net als professionele sportwedstrijden.

Wat is open na 20 00?

De algemene regels die zijn afgekondigd: De horeca sluit om 20.00 uur. Wegrestaurants mogen ook na 20.00 uur open blijven, enkel alleen voor beroepschauffeurs. Afhaalmogelijkheden bij restaurants, dus ook bij wegrestaurants, blijven toegestaan. Er is geen beperking op de verkoop van warme dranken.

Is frituur ook horeca?

Horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés. Maar wat dacht je van een ijssalon, snackbar, of de sportkantine…? Het valt allemaal onder de noemer horeca.

Welke supermarkt bezorgd dezelfde dag?

Albert Heijn. Albert Heijn (AH) zorgt voor alle boodschappen in huis. Plus. Plus is een bekende supermarkt die tegenwoordig ook de mogelijkheid biedt om producten online te bestellen en thuis te laten bezorgen of op te halen. Thuisbezorgd. Bol.com.

Hoe snel bezorgt plus?

PLUS Express: Boodschappen over 2 uur op jouw adres | PLUS.