Kan je PS Plus kopen met portemonnee?

Kan je PS Plus kopen met portemonnee?

Koop je PlayStation Plus lidmaatschap met onze prepaid PlayStation Store Cards. Voeg simpelweg je gewenste PlayStation tegoed toe aan je online portemonnee en gebruik dit om te betalen voor je PlayStation Plus abonnement!

Hoe betaal je PlayStation Plus?

Online een betalingsmethode voor de PlayStation Store toevoegen. Meld je aan bij de PlayStation™Store door boven in het scherm op Aanmelden te klikken. Selecteer je online-id > Betalingen beheren > > Een betaalmethode toevoegen. Voer je betalingsgegevens in.

Hoe werkt tegoed portemonnee PlayStation?

Fondsen toevoegen U kunt een bedrag toevoegen aan de portemonnee met de optie creditcard of een PlayStation®Network Card. Toevoegmethodes van bedragen, valuta en limieten voor het toevoegniveau aan de portemonnee zijn afhankelijk van het land of de regio waarin u woont.

Hoe koop je PS Plus zonder creditcard?

American Express. Visa. MasterCard. PayPal. Paysafecard. Ideal.

Kan geen PlayStation Plus kopen?

Update: Sony heeft bevestigd dat het momenteel inderdaad niet mogelijk is om een lopend abonnement op PlayStation Plus of PlayStation Now te verlengen omwille van “werk achter de schermen” in aanloop naar de release van het vernieuwde PlayStation Plus.

Waar kan je PlayStation Plus kaart kopen?

Met een PSN card koop je snel en zonder creditcard games, uitbreidingen en extra (in-game) content voor je PS3, PS4, PS Vita of PSP. Na aankoop van een PlayStation card bij Primera ontvang je per e-mail een code, die je online direct inwisselt voor PlayStation tegoed.

Kan je PS Plus kopen met iDEAL?

Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar ‘Opwaarderen’. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling.

Waarom kan ik niet met iDEAL betalen op PS4?

Mocht je problemen hebben met iDEAL of gebruik je deze betaalmethode liever niet, dan is er ook een mogelijkheid om PayPal te gebruiken. Om deze methode te gebruiken log je eerst in op je account en daarna ga je naar ‘Betalingen beheren’. Kies ‘Betaalmethode toevoegen’ en daarna voor ‘Opwaarderen met PayPal.

Hoe moet je PlayStation Plus activeren?

Kies het account waarmee je de code wilt verzilveren