Kan niet inloggen bij VakantieVeilingen?

Kan niet inloggen bij VakantieVeilingen?

Als je niet kunt inloggen omdat je je wachtwoord vergeten bent, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen. Klik op Wachtwoord vergeten en vul het e-mailadres in waarmee je bij VakantieVeilingen geregistreerd staat. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wat gebeurt er als je een veiling niet betaald?

Wat gebeurt er als ik niet betaal? Als je het hoogste bod hebt uitgebracht en daarna niet gelijk betaalt, ontvang je van ons meerdere betalingsherinneringen per mail. Ook sturen we je een herinnering per SMS. Na 8 dagen blokkeren we jouw account voor verdere biedingen indien je niet betaald.

Kan je annuleren bij VakantieVeilingen?

Het is helaas niet mogelijk om je reservering te wijzigen of annuleren via VakantieVeilingen.

Hoe verwijder je een veiling op VakantieVeilingen?

Ga binnen de herroepingstermijn (14 dagen) naar het contactformulier. Selecteer ‘Anders’ Vul je verzoek voor annuleren in. Zodra wij het verzoek van herroeping hebben ontvangen, storten wij het geld (inclusief administratie kosten) zo snel mogelijk terug.

Hoe werkt VakantieVeilingen?

Elke dag verschijnen er aantal reisgerelateerde veilingen op de site. Daarna wordt er geboden, en dan neemt de hoogste bieder, de winnaar, de reis af voor de winnende prijs. Een kind kan de was doen.

Wat is de beste tijd om te bieden op VakantieVeilingen?

4. De drukste tijd op Vakantieveilingen is rond het middaguur, het eind van de middag of tussen 20.00 en 21.00 uur.

Hoe betaal je bij VakantieVeilingen?

Betaal je veiling Betaal je gewonnen veiling via iDEAL, PayPal of met je creditcard.

Waarom is VakantieVeilingen zo goedkoop?

Het openingsbod is altijd laag waardoor het interessant wordt om mee te doen. Je hebt eigenlijk ook niks te verliezen. Bied je mee dan kan je tickets voor een lage prijs kopen. Wordt je overboden, dan kost het je ook niks.

Hoe eerlijk is VakantieVeilingen?

Ik heb de site Vakantieveilingen een paar dagen in de gaten gehouden, en kwam tot de conclusie dat het naar mijn mening niet eerlijk verloopt! Bieden wordt door computers of medewerkers omhoog geplaatst zodat een aanbieding nooit onder een bepaald bedrag uitkomt!

Hoe retourneren VakantieVeilingen?

Ga in je account naar ‘Gewonnnen veilingen’ en klik op het product dat je wil retourneren . Klik binnen de retourtermijn (14 dagen) op ‘Product retourneren ‘ Vul het formulier in. Download en print het retourlabel en plak deze op de verpakking.