Kan niet inloggen op BUNQ?

Kan niet inloggen op BUNQ?

Please contact us via private support, and we’re happy to assist you further. Alternatively, you can send an email to support@bunq.com from the email address you’ve registered at bunq. More info on support here.

Is er storing bij de bank?

Er zijn op dit moment geen storingen bekend.

Hoe kan ik geld storten op mijn BUNQ rekening?

Start gewoon een storting in de bunq app door te klikken op “Geld toevoegen”. Tik vervolgens op “Contante storting” – dit zal Paysafecash selecteren als de stortingsmethode in de app, je selecteert vervolgens hoeveel contant geld je op de rekening wilt storten en genereert een je nieke streepjescode voor de transactie.

Hoe kan ik mijn BUNQ account verwijderen?

Klik op Accounts, daarna op je profielfoto rechtsboven, My Membership, onderaan op Downgrade en kies “Deactivate Cards”. Daarna wordt je terug gezet op het gratis pakket. Als je echt alles wil opheffen moet je even support contacten via Private Matters (waar je My Membership koos kies je dan voor Private Matters).

Is BUNQ bank te vertrouwen?

Ondanks dat bunq nog maar enkele jaren actief is op de Nederlandse markt, is de bank een veilige plek om een rekening te openen. De bank investeert veel middelen om de veiligheid van hun systemen te garanderen. bunq heeft bovendien een officiële Nederlandse bankvergunning.

Is BUNQ het waard?

Nederland is weer een unicorn rijker. Bunq heeft bij zijn eerste investeringsronde 160 miljoen euro opgehaald bij een Brits private equitybedrijf, waarmee de mobiele bank gewaardeerd wordt op 1,65 miljard euro. Dat schrijft Het Financieele Dagblad (FD) donderdag op basis van ‘goed ingevoerde bronnen’ rond de deal.

Hoe lang duren internet storingen?

Als een netwerkstoring 12 uur of langer duurt, heeft u recht op een vergoeding. U moet dan wel wonen in het gebied van de storing. De storing kan ook aan uw apparaat liggen. Controleer daarom bij uw internetaanbieder of telecombedrijf of het om een netwerkstoring gaat.

Waarom kan ik niet meer met iDeal betalen?

Neem contact op met uw bank. Uw bank kan u verder helpen en uitzoeken wat de status is van de betaling. Het is belangrijk dat u het 16-cijferige iDEAL-transactienummer uit uw rekeningoverzicht bij de hand heeft. Soms wordt een betaling verwerkt door een CPSP.

Is er op dit moment een storing bij de Rabobank?

Er zijn op dit moment geen storingen bekend.

Wat kost bunq per maand?

Voor de rekening betaal je maandelijks 8,99 euro. Elke maand zijn vier geldopnamen gratis, ongeacht de valuta. Daarna betaal je 99 cent per keer voor de eerstvolgende vijf geldopnames en daarna 2,99 euro per keer. Je betaalt ook extra kosten als je meer dan drie pasjes wilt.