Kun je bij elke Jumbo auto overschrijven?

Kun je bij elke Jumbo auto overschrijven?

Er zijn genoeg plekken in de buurt waar je dit kunt doen. Bijvoorbeeld bij je lokale supermarkt: Jumbo, Albert Heijn of de Plus. Of bij de kantoorboekhandel, zoals Bruna, AKO of Primera. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en denk aan de tenaamstellingscode en het kentekenbewijs.

Waar kan ik mijn auto overschrijven?

U gaat naar een kentekenloket, RDW-balie of -keuringsstation. Mogelijk kunt u het voertuig ook online overschrijven. Kijk hiervoor bij Zo werkt online overschrijven. Bij sommige kentekenloketten kunt u ook op zondag en ’s avonds overschrijven.

Waar kan ik s avonds een auto overschrijven?

Overschrijven bij een RDW kentekenloket of postkantoor: in sommige (grote) steden kun je kentekenloketten vinden die open zijn tot 21.00 uur. Je kunt je kenteken ook laten overschrijven bij een postkantoor. Meestal zijn de postkantoor punten in een supermarkt tot later in de avond geopend.

Kun je kenteken overschrijven op zondag?

Je hebt deze opties om je auto op zondag over te schrijven: Je kunt je auto online via de RDW website overschrijven (inloggen met je DigiD). Je kunt naar een PostNL servicepunt in een supermarkt of winkel die op zondag geopend is. Denk aan een Jumbo, Primera of Cigo.

Kun je bij Primera auto overschrijven?

Bij Primera winkels met een kentekenoverschrijving servicepunt kun je eenvoudig en snel je kenteken overschrijven. Met ruim 180 Primera winkels met een servicepunt zit er altijd wel een in de buurt!

Kan ik bij PostNL kenteken overschrijven?

Let op: een kenteken overschrijven kan alleen als je ten minste 18 jaar bent en in Nederland woont. Ga naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs (Nederlands paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) mee te nemen.

Kan je bij de Bruna kenteken overschrijven?

Kenteken overschrijven bij PostNL Vroeger ging je hiervoor naar het postkantoor, tegenwoordig dus naar een kentekenloket van PostNL. Deze loketten vind je meestal in boekwinkels van Bruna en Primera, en daarnaast zijn veel kentekenloketten te vinden in supermarkten.

Kan een garage een auto overschrijven?

Kenteken overschrijven bij een RDW-erkende garage of dealer Dan zetten ze de auto meteen voor je op naam. Je hebt hiervoor wel een geldig legitimatiebewijs nodig. Zodra de auto is overgeschreven, krijg je het tenaamstellingsverslag mee. Hierop staan de eerste vier cijfers van de tenaamstellingscode.

Wat kost het om een auto over te schrijven?

Kenteken overschrijven bij een kentekenloket De kosten voor het overschrijven van een kenteken bedragen € 10,75. Je ontvang direct het tenaamstellingsversslag met daarop de eerste vier cijfers van de tenaamstellingscode. Bewaar deze goed. Ook krijg je een vrijwaringsbewijs.

Wat kost auto overschrijven postkantoor?

Ga je je auto via een PostNL-servicepunt, de RDW of een Kentekenloket laten overschrijven? Dan bedragen de kosten in heel Nederland 10,10 euro. Het maakt hierbij niet uit via welke locatie je het overschrijven van het kenteken regelt.