Kun je bij Snipes retourneren?

Kun je bij Snipes retourneren?

Je kan de door jou bestelde artikelen binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Plaats het onbeschadigde artikel dat je retourneert samen met het retourformulier dat is meegezonden terug in een zak of doos (indien mogelijk die waarin je jouw bestelling hebt ontvangen) en sluit deze zorgvuldig af.

Hoe betrouwbaar is Snipes?

De webshop snipes.nl scoort een mooie 8 op een schaal van 10. Dat is een prima score, maar deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen. Controleer ook altijd de reviews en de keurmerk informatie die je o.a. ook via WebshopChecker kunt lezen.

Hoe lang duurt het om een pakketje van Snipes te krijgen?

Wat is de levertijd van mijn bestelling? Als je je bestelling op maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur bij ons plaatst, wordt je pakket meestal dezelfde dag nog overgedragen aan PostNL. Vervolgens zal je pakket binnen 4-6 werkdagen bezorgd worden.

Waar komt het merk Snipes vandaan?

Het merk werd in 1998 opgericht met een winkel in het Duitse Essen. De schoenketen, die merken als Vans, Nike en Converse verkoopt, heeft inmiddels ruim honderd filialen in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en meer dan duizend medewerkers.

Is retourneren gratis bij Converse?

Artikelen die via Converse By You zijn gemaakt, kunnen om welke reden dan ook binnen 30 dagen na de leveringsdatum worden geretourneerd. Lees het Converse-retourbeleid voor meer informatie. Alle Converse By You-retourzendingen zijn gratis. Neem contact met ons op om een retourlabel te krijgen.

Wat is Snipes voor winkel?

SNIPES behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 in Duitsland tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Door continue te groeien heeft SNIPES inmiddels 170 Stores in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland.

Hoeveel winkels heeft Snipes in Nederland?

Snipes heeft 24 winkels in Nederland.

Wat kun je met Snipes Coins?

Als je je verzamelde COINS wilt gebruiken, kun je dat doen in de online shop, de winkel en in de SNIPES-app. Daar kun je tijdens het betaalproces eenvoudig je COINS als betaalmethode selecteren en je korting veiligstellen. Je kunt je aankoopwaarde met maximaal 70% verlagen, dan heb je een andere betaalmethode nodig.

Hoe lang garantie op Nike schoenen?

Je hebt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op Nike producten.

Wie bezorgt voor Nike?

– Bezorgdienst: Ondanks dat Nike de artikelen verstuurt, verzorgen wij de verzendinformatie. Je ontvangt dus van ons een e-mail met daarin de bezorginformatie. De producten worden door DPD bij je bezorgd.