Kun je Chateau Meiland vooruit kijken?

Kun je Chateau Meiland vooruit kijken?

Via NLZIET kun je echter ook vooruitkijken, bijvoorbeeld in het geval van Chateau Meiland. Na elke aflevering op televisie kun je direct de app van NLZIET openen om de volgende aflevering vooruit te kijken.

Is Chateau Bijstand afgelopen?

De laatste aflevering van Chateau Bijstand is maandag 16 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wat is het vermogen van de Meilandjes?

Het totale eigen vermogen van Martien Meiland wordt geschat op zo’n 3.000.000 euro.

Is de familie Meiland afgelopen?

Het zou voorlopig afgelopen zijn met ‘Chateau Meiland’. Volgens het showbizzmagazine van SBS, de Nederlandse zender waar de realitysoap bij onze noorderburen te zien is, wordt de kerstspecial van eind december de laatste aflevering. Van Chateau Meiland zijn intussen 96 afleveringen gemaakt.

Waarom is er geen Chateau Meiland vanavond?

Veel kijkers vroegen zich af waarom de volgende aflevering niet op donderdag te zien was. De oorzaak blijkt simpel: het programma moet plaatsmaken voor twee voetbalwedstrijden.

Wat hebben ze betaald voor Chateau Meiland?

Maar 350.000 euro voor betaald Hoewel de familie de vraagprijs in totaal met een half miljoen had verlaagd, lijkt het erop dat ze er toch met een hoop winst vandoor gaan. Uit het Franse kadaster blijkt dat de Meilandjes destijds 350.000 euro voor het kasteel hebben betaald.

Wat is er gebeurd met Chateau Meiland?

‘Chateau Meiland’ is definitief verkocht! De makelaar van de Meilandjes overhandigde vandaag officieel de sleutel aan de nieuwe bewoners. RTL Boulevard had beelden van de sleuteloverdracht, waarin Erica Meiland aangaf inmiddels ‘klaar te zijn om afscheid te nemen’ van het kasteel.

Wat verdienen de Meilandjes met de bijstand?

35.000 euro Hoewel ze normaalgesproken met hun realityserie Chateau Meiland 50.000 euro per aflevering verdienen, ligt het bedrag volgens insiders nu iets lager. Per aflevering van Chateau Bijstand zou de familie 35.000 euro binnenharken, zo meldt BekendeBuren.

Hoeveel geld krijgen de Meilandjes in de bijstand?

Maar daar zullen Erica en Martien Meiland, en consorten, niet van wakker liggen. Want het ligt er niet eens zo gek veel vandaan. Naar verluidt harken ze met Chateau Bijstand € 35 duizend per aflevering binnen.

Welke dag komt Chateau Bijstand?

Op maandagavond om 20.30 uur.