Kun je je auto theorie verzetten?

Kun je je auto theorie verzetten?

Je kunt je theorie-examen voor de auto, motor of bromfiets maximaal 3 keer verzetten. Hoe je dat doet, ligt aan hoe je gereserveerd hebt. Heb je zelf de reservering gemaakt via Mijn CBR? Dan wijzig je de datum ook via Mijn CBR.

Kan je gratis je theorie-examen verplaatsen?

Wil je jouw theorie-examen verzetten? Je kunt je theorie-examen 3 keer verzetten. Als je binnen 7 dagen examen doet, kun je het examen alleen verzetten naar een eerder tijdstip (als daar nog plek is). Als je over meer dan 7 dagen examen doet, kun je het examen verzetten naar een eerder of later tijdstip.

Wat gebeurt er als je niet komt naar je theorie-examen?

Je kunt alleen je examengeld terugvragen, als je niet kon komen om een van onderstaande redenen: Een medische reden. Je moet een bewijsstuk meesturen. Bijvoorbeeld een kopie van de doktersverklaring of de ziekenhuisopname.

Hoe kan ik CBR examen verzetten?

Gereserveerd via Mijn CBR ? Dan kunt u uw examen zelf verzetten via Mijn CBR . Gereserveerd via uw opleider? Vraag aan uw opleider om uw examen te verzetten . Gereserveerd met een aanvraagformulier? Neem dan contact op met ons op via klantenservice.ccv@ cbr .nl of. bel 088 227 77 00.

Hoe vaak mag je voor je theorie examen?

Nee er is geen limiet dus iedereen kan slagen. Het is alleen wel lekker duur als je heel vaak voor het CBR examen op moet. Voor het praktijkexamen is er ook een limiet maar je moet wel een speciaal examen doen als je 4x gezakt bent.

Hoe lang van te voren aanwezig theorie examen?

Wij raden je aan om minimaal 15 minuten voor je theorie-examen begint aanwezig te zijn. Je kan je al wel vanaf 1 uur voor je theorie-examen begint aanmelden. Dit betekent niet dat je ook eerder examen kan doen dan je gereserveerde tijd.

Kun je een CBR examen afzeggen?

Wanneer mag ik annuleren? Praktijkexamens en mondelinge examens kunt u tot drie weken voor de examendatum annuleren. Digitale theorie-examens kunnen niet geannuleerd worden. Binnen zeven dagen voor de examendatum kunt u de afspraak wel naar een eerdere datum verzetten, als hier nog plaats is.

Hoe lang is de wachttijd bij CBR theorie examen?

Het ene moment is de wachttijd bijvoorbeeld 7 weken en het andere moment 4 of 10 weken. Om de wachttijd zo betrouwbaar mogelijk te maken, gebruikt het CBR hiervoor het gemiddelde aantal weken. Voor de theorie-examens kunnen kandidaten in Mijn CBR kijken voor de meest actuele wachttijd.

Kan je te laat komen bij CBR?

Als u te laat komt, geeft de trainer aan het CBR door dat u niet deelnam aan de cursus. Wij moeten uw rijbewijs dan ongeldig verklaren. Door op tijd aanwezig te zijn, voorkomt u dit.

Kan je ook op zaterdag theorie examen doen?

Vanaf 15 juli gaat het CBR extra open op avonden en zaterdagen. Deze extra capaciteit is sinds 10 juli online te zien en reserveren. Tot nu toe lag de capaciteit voor de theorie-examens op ongeveer 80 procent. Omdat er tussen de kandidaten anderhalve meter afstand wordt gehouden, zijn er lege stoelen nodig.