Kun je je Basic Fit Pas delen?

Kun je je Basic Fit Pas delen?

De QR Code en lidkaart zijn eigendom van Basic-Fit en mag je gebruiken tijdens de overeenkomst. b. Je kunt je lidmaatschap niet overdragen aan iemand anders. Als je een Premium-lidmaatschap hebt, dan kun jij dus met een vriend(in) komen, waarbij maximaal twee personen tegelijk sporten met één lidmaatschap.

Hoe werkt duo pas Basic Fit?

Als jullie samen willen trainen, kan je via jouw profielpagina in de app één van de vrienden op je vriendenlijst kiezen. Hij/zij ontvangt een uitnodiging zodat jullie samen kunnen trainen! Deze e-mail bevat een QR-code die hij/zij als dagpas kan gebruiken.

Hoeveel mensen mogen er in de Basic Fit?

Binnen sporten Er is een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport.

Kan je 2 keer per dag trainen?

De enige 2 voordelen van meerdere keren op een dag sporten zijn: je conditie opbouwen en je metabolisme versnellen. Hoe meer je traint, hoe beter je uithoudingsvermogen zal worden en hoe sneller je spieren zullen groeien. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je lichaam voedsel sneller afbreekt en omzet in energie.

Kan je 1 keer gratis sporten Basic Fit?

Basic-Fit dagpas Wil je een keertje lekker sporten zonder verdere verplichtingen? Of wil je kijken of Basic-Fit wat voor je is? Je bent super welkom! Met een dagpas kan je één keer een Basic-Fit club bezoeken.

Hoeveel kost een dagpas bij Basic Fit?

Dagpas kopen Bij de ingang van elke Basic-Fit club staat een kiosk waar je met je betaalpas voor € 8,99 een dagpas kunt kopen. Je krijgt ook een kassabon mee, voor als je die nodig hebt voor je administratie.

Kan ik iemand meenemen Basic Fit?

d. Bij ons Premium lidmaatschap mag je een vriend meenemen. e. Indien je onze faciliteiten los wilt bezoeken of gewoon eens wilt proberen, kun je op onze kiosk een dagpas kopen (https://www.basic-fit.com/nl-nl/dagpas).

Kan je bij Fit for Free iemand meenemen?

Heel eenvoudig: neem iemand mee, wie dan ook. Ja, liefst iemand met een beetje potentie om een goed sportmaatje te zijn. Als diegene net zo enthousiast is over de club als jij, kan hij/zij zich direct inschrijven in de club. Dan is alles meteen goed geregistreerd in de club – dus ook jouw periode gratis trainen!

Is Basic Fit duur?

De abonnementen van Basic Fit zijn super goedkoop. Er zijn weinig gyms waar je voor slechts €19,99 per maand kan sporten. Let alleen wel op met de extra`s. Als je ervoor kiest om alle extra`s aan te schaffen, dan betaal je minimaal €37,96 per maand.

Hoe laat mag je naar binnen Basic-Fit?

De openingstijden van de Basic-Fit clubs zijn: Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur.