Kun je je OV-kaart op je telefoon zetten?

Kun je je OV-kaart op je telefoon zetten?

Wil je ook op deze nieuwe manier met het openbaar vervoer reizen? Meld je dan aan op ov-chipmobiel.nl. Na die registratie kun je een digitale ov-chipkaart op je telefoon installeren.

Welke kaarten kunnen in Apple Wallet?

In de Wallet-app kun je spaarkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten, bioscoopkaartjes, toegangskaarten en andere soorten kaarten en pasjes op één handige plek bij elkaar houden.

Hoe kan ik mijn OV op mijn telefoon zetten?

Je kunt de OV-Chip Mobiel-app voor je smartphone gratis downloaden via de site van Translink. Daar wordt je vervolgens door het proces meegenomen, want voor correcte werking zijn verschillende apps voor verschillende providers vereist. Via de app kun je ook je actuele saldo en je laatste tien reizen bekijken.

Waarom geen OV-chipkaart op telefoon?

De app OV-chipkaart is niet langer actief. Translink, het bedrijf achter de OV-chipkaart, heeft volgens een woordvoerder besloten niet langer te investeren in de app, die aan vernieuwing toe was. Het bedrijf zegt dat de gebruikers van de app beter de website ovchipkaart.nl kunnen gebruiken.

Waarom is er geen OV-chipkaart app?

Volgens DroidApp verdwijnt de OV-Chipkaart app ook vanwege de opvolger van de chipkaart. Die opvolger, met de naam OVpay, maakt het mogelijk om zonder extra pas in het openbaar vervoer te betalen. Daarvoor gebruik je namelijk gewoon je normale bankpas. Momenteel wordt deze manier van betalen al getest.

Kan ik mijn OV op mijn iPhone zetten?

Open de Wallet-app op uw iPhone. Tik op ‘Openbaarvervoerkaart’ om een nieuwe openbaarvervoerkaart toe te voegen of op ‘Vorige kaart’ om een openbaarvervoerkaart toe te voegen die u al eerder aan de Wallet-app hebt toegevoegd. Kies een openbaarvervoerkaart uit de lijst of zoek op locatie of kaartnaam. Tik op ‘Ga door’.

Hoe kaarten toevoegen aan Wallet iPhone?

Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat. Tik op ‘Zet in Apple Wallet ‘. Volg de instructies op het scherm. Tik zo nodig op ‘Voeg toe’ in de rechterbovenhoek.

Hoe zet ik mijn pasjes in Wallet?

Een ticket toevoegen aan Google Wallet Tik na het afrekenen op Toevoegen aan Google Wallet . Als u de Google Wallet-app niet heeft geïnstalleerd, krijgt u de vraag deze te downloaden. Volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en uw ticket toe te voegen.

Kan je je OV chipkaart in Wallet zetten?

Via de Google Wallet-app Open de Google Wallet-app . Tik op Toevoegen aan Wallet . Tik op Ov-kaart. Kies uw ov-bedrijf.

Is OV chipkaart NFC?

Een bankpas heeft de voor reizen in het OV benodigde NFC-chip en ook op Android kan dit gebruikt worden. Apple staat vrij gebruik van de NFC-chip in de iPhone nog niet toe, maar is de laatste tijd een stuk soepeler met het verlenen van toegang tot de chip.