Kun je met AfterPay in termijnen betalen?

Kun je met AfterPay in termijnen betalen?

Betaalregeling aanvragen Je kunt kiezen voor maximaal 3 maandelijkse termijnen. Per betaaltermijn brengen wij € 5,00 aan servicekosten in rekening. Rond de 23e van de maand ontvang je een e-mail voor het te betalen termijnbedrag. Het termijnbedrag dient vervolgens binnen 5 dagen te worden betaald.

Kun je AfterPay pauzeren?

Heeft u meer tijd nodig om te betalen? Dan kan u in MyAfterPay de Pauzeer-functie gebruiken. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de betaaltermijn te verlengen met 7, 14 of 21 dagen. Log in op MyAfterPay om uw betaling the pauzeren.

Kan je bij AfterPay betaling uitstellen?

Ja, dat kan*. Heb je meer tijd nodig om te betalen? Dan kun je in de AfterPay app en in MyAfterPay de Pauzeer-functie gebruiken. Hiermee heb je de mogelijkheid om de uiterste betaaldatum uit te stellen met 7 dagen.

Wat gebeurt er als je AfterPay niet betaald?

Als je niet binnen de gestelde termijn betaalt sturen we je altijd eerst een kosteloze herinnering. Wanneer ook deze termijn is verstreken brengen we incassokosten in rekening. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk het gehele bedrag inclusief de incassokosten aan AfterPay betaalt om nog meer incassokosten te voorkomen.

Hoeveel herinneringen AfterPay?

Als je nog niet aan Afterpay hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Afterpay 15,- administratiekosten in rekening brengen.

Wat is het maximale bedrag van AfterPay?

Hiervoor moet je contact opnemen met AfterPay. Nederland: Als je de eerste keer bestelt via AfterPay, ligt je bestedingslimiet tussen de €75,- en de €300,-. Wanneer er al vaker besteld is, is de limiet €2500,-.

Hoe krijg ik AfterPay Flex?

Begin met slechts een klik op de knop Kies AfterPay in de checkout van je favoriete winkel. Ga direct naar de app of MyAfterPay.com of klik door via je bevestigingsmail. Voeg je bestelling toe aan je Flex-account. Kies je maandbedrag: afhankelijk van je bedrag veranderen de betalingstermijn en rente.

Wat is het verschil tussen Klarna en AfterPay?

Over het algemeen gelden bij Klarna dezelfde nadelen als bij AfterPay. Betaal dus op tijd en ga er verantwoord mee om. Je kunt hier naast ‘Betalen in drie termijnen’ (alleen met een creditcard) ook kiezen voor ‘Betalen in delen’.

Hoe lang kan je Klarna uitstellen?

Je betaling snoozen Komt het even niet uit dan heb je met Klarna de mogelijkheid om je betaling 10 dagen te snoozen, geheel kosteloos. Is 10 dagen niet genoeg, dan kan je ook voor een kleine bijdrage tussen de €0,40 en €1,90 je betaling met 30 dagen uitstellen. Dat regel je allemaal heel handig in de Klarna app.

Wat gebeurt er als je na 14 dagen niet betaald?

Als betaling door de consument uitblijft, mag u na de gestelde 14 dagen de incassokosten en de wettelijke rente in rekening brengen. U heeft ook andere middelen die u kunt gebruiken. De eerste is het eigendomsvoorbehoud.