Kun je Zoom streamen naar tv?

Kun je Zoom streamen naar tv?

Open de Zoom app op je Android apparaat, en treed toe tot een Zoom vergadering. Dan kan je je Zoom vergadering naar tv projecteren en de conference op je tv bekijken.

Is Zoom een app?

Zoom app downloads De desktop-app is beschikbaar voor Windows en macOS, terwijl de mobiele app beschikbaar is voor Android en iOS. De desktop-app biedt de beste ervaring.

Hoe kan ik Zoom gebruiken?

De app Zoom opent. Tik op de blauwe knop Join a Meeting. Typ het Meeting ID dat u van de persoon heeft gekregen. Tik op Join. Voer het wachtwoord in. Zoom vraagt om akkoord te gaan met de voorwaarden van het bedrijf. Zoom wil toegang tot de camera van het apparaat.

Kun je Zoom streamen via chromecast?

Je hebt de Zoom-app nodig en de Google Chrome-browser. Open de Google Chrome-browser en druk rechts bovenin op de drie puntjes. Selecteer daarna de optie voor het casten van je volledige scherm, door op Bronnen te klikken. Nu kies je het doelapparaat uit in je netwerk (de Chromecast).

Wat kost Zoom na 40 minuten?

Voor vergaderingen tot 40 minuten is Zoom gratis te gebruiken. Om langer te kunnen vergaderen is een betaald Zoom abonnement van de vergaderleider (zogenaamde host) nodig. Een Zoom Pro abonnement kost €14 per maand.

Wat kost Zoom per jaar?

Neem nu een jaarabonnement op Zoom.nl en ontvang een jaar lang 10 edities thuis voor maar € 79,95. Je ontvangt daarmee ook nog eens toegang tot de digitale edities van Zoom.nl. Deze kun je lezen op jouw pc, tablet en smartphone.

Hoe lang kun je gratis Zoom gebruiken?

Zoom kan gratis gebruikt worden tot 100 deelnemers