Met wie heeft Julia gedaan voor de bachelor?

Met wie heeft Julia gedaan voor de bachelor?

Op Instagram is te zien dat Julia een romantische kerst heeft doorgebracht met niemand minder dan voormalig bachelor Robbert Jonkheer. De twee hebben vóór Julia’s deelname aan de Bachelor al enkele dates gehad, en hebben elkaar na de wervelwind met Tony dus opnieuw gevonden.

Welke voorgaande bachelor heeft Julia gedate?

Roddelqueen FawryNotSawry ontdekte wélke van de Bachelors met Julia heeft gedate. Dat zijn er namelijk nogal wat, namelijk: Roderick Hilhorst, Peter Paul Hollink, Lars Vreugdenhil, Rutger Vlaming of Robbert Jonkheer.

Met wie had Julia van de bachelor een date?

Op Instagram is namelijk te zien dat Julia de kerst heeft doorgebracht met Robbert Jonkheer. De zakenman deed in 2017 mee aan het programma ‘De Bachelor’ en lijkt nu na 4 jaar alsnog de liefde te hebben gevonden.

Wie is Robbert jonkheer?

Robbert Jonkheer was ongeveer zes maanden vrijgezel, toen hij op een feestje werd gescout door twee castingmedewerkers van het Net 5-programma. Ze boden hem de rol als Bachelor aan, iets waar hij niet lang over na hoefde te denken.

Hebben Maxime en Tony seks gehad?

In de dramatische reünie-aflevering bleek dat Maxime en Tony seks hebben gehad ná De Bachelor 2021.

Hoe oud is Julia bachelor?

Oud-‘Bachelor’-winnares Julia Sinning (25) heeft er na het liefdesprogramma geen relatie aan overgehouden met voormalig bachelor Tony Junior (32). Wat ze wel kreeg waren veel haatberichten, meldt Miss Nederland 2021 aan ‘Grazia’.

Is Tony nog met Julia?

Op de belangrijkste vraag of Julia en hij nog een stel vormen, gaf Tony kort, maar krachtig antwoord: ,,We zijn niet meer samen. We hebben het vier of vijf weken heel leuk gehad. En daarna kwam ik op een punt dat ik in de war raakte.

Hoe gaat het met Oriana?

Oriana kwam tijdens de Bachelor 2021 met Tony Junior tot de finale, waarbij zij het opnam tegen Julia. Maar helaas ging zij er, ondanks de gevoelens voor Tony, niet met zijn hart vandoor en achteraf gezien is ze daar eigenlijk best blij mee.

Wie won bachelor Tony?

Na een enorm spannende cliffhanger, won Julia Sinning afgelopen zomer De Bachelor met Tony Junior.

Is de bachelor nog samen met Merel?

Bachelor-winnares Merel Beks (27) en Thomas van der Vlugt (30) zijn uit elkaar. Dat bevestigde Merel dinsdagochtend na stevige geruchten op de juicekanalen dat Thomas vreemd zou gaan. Na haar statement op Instagram komt ook Thomas nu met zijn kijk over de breuk. Vanochtend schreef Merel dat ze er kapot van is.