Met wie heeft Snelle een relatie?

Met wie heeft Snelle een relatie?

De cabaretier is al jaren samen met actrice Eva Duijvestein. Snelle heeft een relatie met Sterre Kunzler.

Heeft Maan een vriend?

Dat Maan een nieuwe lover heeft, bracht de enige echte juice-koningin Yvonne Coldeweijer natuurlijk naar buiten. Op haar Instagram vertelt ze dan ook dat Maan een relatie zou hebben met een zanger van de band Goldband, namelijk met Karel.

Heeft Snelle nog een vriendin?

Over Sterre Kunzler: de vriendin van rapper Snelle Ze woont op dit moment in Amsterdam, en is student Food & Business aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. In 2019-2020 volgde ze een economische minor in Barcelona.

Hebben Yade en Snelle een relatie?

Na vele geruchten, over onder andere Yade Lauren, waarmee Snelle de single “Ze Kent Mij” uitbracht, is het hoge woord er dan eindelijk uit. Niet Yade, maar Sterre Kunzler is de vriendin van Snelle.

Hoeveel geld heeft Snelle?

#5 Hoeveel verdient Snelle? ‘Ik verdien een bovengemiddeld salaris waar ik heel dankbaar voor ben. Sinds begin dit jaar, want daarvoor verdiende ik 600 euro per maand. ‘

Waarom heet Snelle?

Snelle is natuurlijk niet zijn echte naam, maar een bijnaam voor de artiest. Dát had je vast wel verwacht. Hoewel de naam ‘Snelle’ lekker makkelijk in de mond ligt, heet de rapper in het echt Lars Bos.

Wat zei Tony over Maan?

Daar was Tony duidelijk over: ,,Omdat ik zielsveel van haar houd. Maan is de liefde van mijn leven en dat zal ze altijd blijven. En zij zit in mijn hart. Ik hoef geen verkering met haar, maar ze zit heel diep.

Wat is het vermogen van Maan?

Maan Productions BV heeft volgens de documenten een vermogen van 214.215 euro. Dat is best lekker, maar vergis je niet, de jongedame heeft ook schulden: 46.522 euro. Onder de streep houdt ze dus een dikke anderhalve ton over.

Waar woont Snelle?

Rapper Snelle, in het gewone leven Lars Bos geheten, heeft in het buitengebied rond Deventer in het plaatsje Epse deze schitterende woonboerderij met bijgebouw gekocht voor ‘slechts’ 1 miljoen euro.

Wie is Sterre Kunzler?

Sterre Kunzler is geboren in Nijmegen, studeerde aan de HvA (Hogeschool van Amsterdam). Hier studeerde ze Food and Business, waar ze vervolgens in het mooie Barcelona haar minor volgde. Deze studie lande haar een baan bij de Appie als hostess voor het blad Allerhande.