Met wie is Danielle Oonk getrouwd?

Met wie is Danielle Oonk getrouwd?

Daniëlle Oonk

Wie is de vader van Johnnie de Mol?

Johnny de Mol

Waar woont de dochter van Willeke Alberti?

Haar oudste dochter Daniëlle, uit Willeke’s eerste huwelijk met musicus Joop Oonk, heeft met haar man John van ’t Schip in Italië, Australië en Mexico gewoond en tegenwoordig verblijven ze in Griekenland.

Waar woont Willeke Albertie?

Alweer vele jaren woont Willeke in Laren. Ze heeft het er naar haar zin. Schuin tegenover wonen Daniëlle, John en hun twee kinderen.

Waar woont Kaj Lerby?

Tegenwoordig verblijven ze in Griekenland. Afgelopen zomer is Kaj met zijn partner en kinderen geëmigreerd naar Zuid-Frankrijk.

Waar is Johnny de Mol de zoon van?

John de Mol jr.

Waar is John van het Schip mee getrouwd?

Van ’t Schip is getrouwd met Daniëlle Oonk en daarmee een schoonzoon van zangeres Willeke Alberti. Zijn zoon Davey (16 oktober 1990) speelt in Australië in de Victorian Premier League bij Pascoe Vale FC en kwam voorheen uit voor JOS Watergraafsmeer.

Waar woont Danielle van het schip?

Ze is de dochter van Willeke Alberti en de vrouw van voetbalcoach John van ’t Schip. Daniëlle van ’t Schip woont met haar gezin in Melbourne, waar ze onder andere yogalessen geeft en mantra’s zingt. Ze schreef er ook over in haar boek De Grote Waarheid.

Wat is het vermogen van Linda de Mol?

In 2018 was dat nog 32,1 miljoen ofwel in een paar jaar tijd is het eigen vermogen met zowat 5,5 miljoen gegroeid. Linda’s bedrijf bezit een effectenportefeuillie die in 2018 een waarde had van 7,2 miljoen euro en in 2020 gestegen was naar 16,4 miljoen euro! Kassa. Op de bank staat een bedrag van 6 miljoen euro.

Waar koopt Willeke Alberti haar kleding?

Breifabriek De Reuver is een bedrijf waar al veel generaties De Reuver hebben gewerkt. Nog niet zo lang geleden nam Erna het roer over van haar vader. Ze betaalt een eerlijke prijs aan haar leveranciers, onderneemt maatschappelijk verantwoord en produceert kleding van topkwaliteit.