Met wie is Elton John samen?

Met wie is Elton John samen?

John kreeg in 1993 een relatie met David Furnish. De twee sloten in 2005 een geregistreerd partnerschap en trouwden in 2014. In dat jaar werd in Engeland en Wales het huwelijk opengesteld voor stellen van hetzelfde geslacht. Het echtpaar heeft twee zoons.

Waar is Elton John geboren?

Elton John

Wat is het vermogen van Elton John?

Bankrate schat het nettovermogen van Elton John op $ 500 miljoen ​Rijke gorilla WEDSTRIJD terwijl The Richest een iets lagere schatting biedt van $ 480 miljoen ​Celebrity Net Worth meldt dat de muzikant dat was geboren Reginald Dwight in Middlesex, Engeland. Hij ging naar de Royal Academy of Music in Londen.

Wat is de echte naam van John Legend?

Biografie. Legend werd in 1978 geboren als John Roger Stephens.

Waar verblijft Elton John in Nederland?

Donderdag 9 juni 2022 staat hij met zijn Farewell Yellow Brick Road The Final Tour in GelreDome in Arnhem. Dit is de laatste keer dat Elton John met een tournee Nederland aandoet. Onderstaand het tijdschema voor donderdag 9 juni a.s.

Wat is de echte naam van George Michael?

Eén van de beste schrijvers en vertolkers van de commerciële pop in de jaren ’80 en ’90. De in Grieks-Cyprus geboren Georgios Kyriacos Panayiotou begint zijn carrière in het kwartet The Executive, en verkrijgt nadien, samen met schoolkameraad Andrew Ridgeley, wereldroem met het duo Wham!

Wat is de echte naam van Bruno Mars?

Peter Gene Hernandez is op 8 oktober 1985 geboren in Hawaii, maar gaat als artiest door het leven met de naam Bruno Mars. Voor Bruno Mars doorbreekt als zanger, produceert Mars vooral nummers voor andere artiesten. Zo heeft hij samengewerkt met Brandy, Flo Rida, Sean Kingston, Alexandra Burke en Adam Levine.

Wie schrijft liedjes voor Elton John?

Sir Elton Hercules John werd op 25 maart 1947 in Pinner (Groot Londen) geboren als Reginald Kenneth Dwight. Als hij nog maar 11 jaar oud is, wint hij een beurs voor de Royal Academy of Music. Eind jaren zestig gaat hij samenwerken met tekstschrijver Bernie Taupin. Dat blijkt een gouden greep.

Wie speelt Nikita?

Met Nikita scoort Elton John zijn grootste hit tot dan toe in Nederland en Vlaanderen. De single gaat over zijn verlangen naar een Oost-Duitse grensbewaakster. In de videoclip werd zij gespeeld door de Britse actrice Anya Major, tegenwoordig kunstenares en moeder van 3 kinderen.

Wat is de rijkste artiest ter wereld?

De tien best betaalde artiesten hebben dit jaar samen 886 miljoen dollar verdiend. De Ierse rockband U2 staat dit jaar op nummer 1 met een bedrag van maar liefst $118 miljoen en stoot daarmee Diddy van de troon die in 2017 de titel van bestbetaalde artiest kreeg.