Waar aan is Lucinda Riley overleden?

Waar aan is Lucinda Riley overleden?

Lucinda Riley

Welke internationale bestsellerauteur overleed dit jaar op 55 jarige leeftijd?

De Ierse schrijver Lucinda Riley, bekend van De Zeven Zussen-reeks, is op 55-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Xander Uitgevers, die haar boeken in Nederland uitbrengt bekendgemaakt.

Wat had Lucinda Riley?

Ze had al een paar jaar kanker en is ‘in alle rust overleden’, zo heeft haar familie bekend gemaakt. “We realiseren ons dat dit een enorme schok zal zijn voor velen, omdat de meeste mensen niet wisten dat Lucinda al vier jaar aan kanker leed.”

Hoeveel boeken heeft Lucinda Riley verkocht?

Laatste deel. Van De Zevende Zus zijn afgelopen jaar in Nederland 300.000 exemplaren verkocht. Van Rileys zeven zussen-serie gingen in Nederland en Belgiƫ inmiddels ruim 3 miljoen exemplaren over de toonbank, van haar boeken die niet tot de serie behoren nog eens 1,5 miljoen.

Wie voltooit de Zeven zussen?

Kort na het overlijden van auteur Lucinda Riley is bekendgemaakt dat er een achtste deel volgt in haar populaire Zeven Zussen-reeks. Het achtste boek, Atlas – Het verhaal van Pa Salt, zal in het voorjaar van 2023 verschijnen en wordt voltooid door haar zoon, maakt Xander Uitgevers donderdag bekend.

Wie voltooit de Zeven zussen reeks?

Voor haar dood schreef Riley een aantal belangrijke passages en maakte ze gedetailleerde aantekeningen over de plot. Het was haar uitdrukkelijke wens dat haar oudste zoon, Harry Whittaker, de serie zou voltooien.

Wat is het eerste boek van Lucinda Riley?

Lucinda Riley volgorde Zeven zussen reeks volgorde: De zeven zussen. Storm. Schaduw.

Wie is de schrijver van de zeven zussen?

De Zeven Zussen

Wat lees je na de zeven zussen?

Het lied van zussen . Louise Allan. De rozentuin. Corina Bomann. Agneta’s erfenis. Corina Bomann. De zoete geur van appelcider : roman. Joanne Bischof. Sterrennacht. Rachel Hore.

Welke schrijver lijkt op Lucinda Riley?

Santa Montefiore. Mijn persoonlijke favoriet is beslist Santa Montefiore. Sarah Lark. Een andere schrijfster die vergelijkbaar is met Lucinda Riley , is Sarah Lark. Kate Furnivall. Anne Jacobs. Julie Klassen. Corina Bomann. Marie Lamballe. Paula Stern.