Waar blijft Jack Plooij?

Waar blijft Jack Plooij?

Olav Mol en collega Jack Plooij zullen voor het komende Formule 1-seizoen niet aan de slag gaan bij de nieuwe aanbieder Viaplay. In plaats daarvan blijven ze bij Ziggo Sport actief voor analyses en zal Mol te horen blijven als commentator bij Grand Prix Radio.

Wat is gebeurd met Jack Plooij?

Jack Plooij, geboren op 10 mei 1961, is een Nederlandse tandarts en sportverslaggever. Hij is het meest bekend van zijn rol als pitstraat-verslaggever tijdens Foromule 1-Grand Prix’s. Samen met Olav Mol verzorgde hij het commentaar bij de Formule 1 voor Ziggo Sport.

Waar is Olav Mol gebleven?

Het was een grote schok voor velen toen Olav Mol en Jack Plooij werden vervangen door Viaplay in 2022. Het nieuwe thuis van de Formule 1 kreeg verslaggeving van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, waarna zij ook bij F1 TV als Nederlands commentaar te horen werden.

Waar is Rick Winkelman gebleven?

Formule 1-journalist Rick Winkelman is hersteld van een hartoperatie, zo liet hij gisteren weten in het Formule 1-cafe. De pitreporter kende een paar moeilijke maanden, maar inmiddels kon hij weer plaatsnemen in het televisieprogramma. Op zijn ziekenbed keek de commentator nog naar de Grand Prix van Hongarije.

Wat gaat Olav Mol doen in 2022?

Het was al duidelijk dat Olav Mol zijn microfoon niet aan de wilgen zou hangen. Hij gaat volgend jaar namelijk via Grand Prix Radio het commentaar verzorgen. Gewoon vanuit Nederland, dus de hele wereld over reizen is er niet meer bij. Zoals de naam al verklapt is Grand Prix Radio dus alleen audio.

Wie vervangt Jack Plooij?

Stéphane Kox wordt de pitreporter Momenteel struint Jack Plooij nog de pitstraten af op zoek naar spannende quotes tijdens de race, maar die taak wordt in 2022 overgenomen door Stéphane Kox.

Wat is het vermogen van Robert Doornbos?

Het vermogen van Robert Doornbos wordt geschat op een slordige 15 miljoen.

Hoelang is Olav Mol f1 commentator?

Olav Mol wordt na dertig jaar vervangen als vaste commentator van de Nederlandse Formule 1-uitzendingen. Dat is bekendgemaakt door mediabedrijf NENT, dat de Formule 1-rechten in handen krijgt, in een interview met de website RacingNews365.

Wie is de presentator van de Formule 1?

Sinds 2015 is Rob Kamphues één van de vaste gezichten van de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport. Vanuit de studio in Hilversum presenteert hij alles wat met de sport te maken heeft.

Welke F1 races gratis 2022?

Hierdoor worden de Grand Prix van Emilia-Romagna op Imola (24 april 2022), de Grand Prix van Silverstone (3 juli 2022) en de Grand Prix van Brazilië (13 november 2022) op de zender uitgezonden. In Nederland kun je die gewoon op tv ontvangen, bijvoorbeeld op kanaal 47 bij KPN en kanaal 58 bij Ziggo.