Waar blijft mijn pakket van DHL?

Waar blijft mijn pakket van DHL?

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. We sturen je een e-mail of sms zodra je pakket is bezorgd.

Hoe laat stopt DHL met bezorgen?

Wij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. De exacte levertijden kunnen verschillen per dag.

Wat is einde van de dag DHL?

Avondlevering. Van maandag tot en met zaterdag levert DHL Parcel ook in de avond aan huis, tussen 18.00 en 22.00 uur. Ideaal als uw klanten overdag van huis zijn.

Wat Als DHL niet levert?

Veelgestelde vragen Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd? Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus.

Wat te doen als pakket niet aankomt DHL?

Neem in dat geval contact op met de afzender. Bijvoorbeeld de klantenservice van de webshop of het platform waar je het pakket hebt besteld, of met de persoon die je het heeft toegestuurd. Zij helpen je verder en kunnen bij DHL een onderzoek opstarten als er iets mis is.

Hoe vaak komt DHL langs?

Onze DHL koerier komt normaal automatisch de volgende werkdag een tweede keer bij je langs. Stonden we al twee keer voor een gesloten deur, dan kan je je zending ophalen op een DHL vestiging. Volg daarvoor de instructies op de DHL kaart.

Hoeveel stops DHL?

Alle pakjes zijn voorzien van barcodes, zodat altijd te herleiden is waar het pakket zich bevindt. Bouman stapelt ze achterin zijn bus, min of meer conform een vooraf bepaalde route. De 120 stops beschouwt hij als een ‘makkie’.

Hoe laat wordt de post bezorgt?

Op bezorgdagen (dinsdag t/m zaterdag) bezorgen we de post voor 20.00 uur.

Wat is beter DHL of PostNL?

Het verschil tussen DHL en PostNL zit hem voornamelijk in de extra service en de opties. Bij PostNL is de extra service voor een groot deel bij de prijs inbegrepen. Bij DHL betaal je voor extra service en opties. Daarnaast heeft PostNL enkele services die DHL niet heeft, bijvoorbeeld aangetekend versturen.

Is DHL goed?

Altijd betrouwbaar Betrouwbaar én vertrouwd, want onze medewerkers hebben ruime ervaring en zijn direct bij ons in dienst. Met dit enorme netwerk van specialisten bezorgen we 98 procent van alle pakketten binnen Nederland al de volgende dag bij uw klanten.