Waar blijft mijn pakket van SHEIN?

Waar blijft mijn pakket van SHEIN?

In “Mijn Bestellingen”, kunt u een overzicht van uw bestelgeschiedenis en hun status zien. Als UW bestelling is “verzonden”, selecteert u “Volgen” om de huidige status van uw pakket te checken.

Waar zit het hoofdkantoor van SHEIN?

Het hoofdkantoor van het merk zit in Ninjang, in China. Daarnaast zijn er ook vestigingen in China en België. Eerst stond er op de SHEIN website dat het bedrijf in New Jersey (VS) opgericht zou zijn, dit bleek echter niet helemaal waar te zijn.

Kan niet meer inloggen op SHEIN?

Kan niet meer inloggen op SHEIN? E-mails kunnen enkele minuten vertraging hebben. Als u geen e-mail heeft ontvangen, controleer dan uw junk- en spamfolders. Als je de e-mail nog steeds niet hebt ontvangen nadat je je wachtwoord hebt gereset, wacht dan 24 uur en probeer het opnieuw.

Hoe bestellen op SHEIN België?

In België moet je bestellen op de algemene webshop van SHEIN. Maak niet zoals mij de fout om op de Nederlandse webshop rond te kijken en alles in het winkelmandje te gooien om nadien te beseffen dat ze niet verzenden naar België. Bestel niet meer dan 21 euro om douanekosten te vermijden.

Waarom duurt SHEIN zo lang?

‘Levering kan eventueel langer duren omwille van een ongeldig adres, inklaringsprocedures of andere oorzaken’, zo dekt SHEIN zich in. Het bedrijf raadt aan contact op te nemen met de klantenservice indien een bestelling langer op zich laat wachten.

Wat moet je doen als je pakketje niet is aangekomen?

Vraag de afzender dan om contact met ons op te nemen. We doen dit zo omdat de afzender een overeenkomst met ons heeft. We hebben dus contact met de afzender nodig om het probleem op te kunnen lossen.

Is SHEIN Nederlands?

Shein is oorspronkelijk in 2008 opgericht in New Jersey, Verenigde Staten. Maar laten we eerlijk zijn: dit is gewoon een Chinese webshop.

Wat als je SHEIN pakket niet ontvangen?

Als uw pakket niet is afgeleverd of als uit uw trackinginformatie blijkt dat uw pakket is afgeleverd, maar u het niet hebt ontvangen, moet u binnen 45 dagen na de besteldatum contact opnemen met de klantendienst om dit te verifiëren.

Is SHEIN net als AliExpress?

Ook word er op meerdere sites gesproken over ‘het chineese merk SHEIN’. Nog mooier is dat SHEIN dus eigen producten verkoopt op AliExpress maar ook producten doorverkoopt die dus helemaal niet uit hun fabriek komen.

Is SHEIN in België?

Shein is een groot bedrijf wat in meer dan 150 landen wereldwijd zit, en dus ook in België een shop heeft. Het motto van Shein is “iedereen laten genieten van mode”. Bij Shein België wordt een groot assortiment aan mode producten aangeboden, maar wel tegen een aantrekkelijke prijs.