Waar heeft Goossens gespeeld?

Waar heeft Goossens gespeeld?

Goossens tekende op 9 maart 2018 een contract tot en met medio juni 2019 bij ADO Den Haag, waar hij de weken daarvoor op proef was. Hij tekende in juni 2019 bij tot en met juni medio 2021, met een optie op nog een seizoen.

Waar speelt Robin Gosens?

Voetbalclub Inter heeft Robin Gosens vastgelegd. De Italiaanse kampioen neemt de Duitse international over van Atalanta, in eerste instantie op huurbasis. Beide clubs hebben daarover een akkoord bereikt. Gosens debuteerde in 2020 in het nationale elftal van Duitsland.

Is Kai Havertz Nederlands?

Robin Gosens heeft een Nederlandse vader, Kai Havertz een Nederlandse oma.

Is Hateboer geblesseerd?

Een voetblessure hield Hateboer sinds mei aan de kant. In de maanden ervoor werd de rechtsback ook al geplaagd door blessures. ‘Eindelijk. Het waren zes lange maanden, maar ik ben er weer.

Wat is er met Hateboer?

Update: Hans Hateboer ontkomt niet aan een operatie, zo laat zijn ploeg Atalanta Bergamo weten. De Nederlander kampt sinds januari met een haarscheurtje in een middenvoetsbeentje van zijn linkervoet. Dit herstelde echter niet zoals gewenst, waardoor er alsnog een ingreep nodig is.

Waar komt Havertz vandaan?

Kai Havertz

Wat verdient Havertz?

Salaris. Overigens hoeft de portemonnee van Havertz niet te treuren na deze beslissing. De 21-jarige heeft een contract tot en met 2025 getekend, waarmee hij 100 miljoen euro aan salaris gaat ophalen. Altijd weten wat er speelt?

Hoeveel is Havertz waard?

De huidige transferwaarde van Kai Havertz ligt tussen €52M en €87M. Zijn laatste transfer was van Bayer 04 naar Chelsea in 2020. Chelsea betaalde Bayer 04 €80M voor Kai Havertz. Kai Havertz laatste transfers en geruchten, seizoens- en carrièrestatistieken zijn beschikbaar op FootballTransfers.