Waar is Bart Veldkamp gebleven?

Waar is Bart Veldkamp gebleven?

Van 2007 tot 2009 is hij twee seizoenen lang coach van de Amerikaanse schaatsploeg geweest en tussen 2010 en 2012 was hij coach bij de TVM-schaatsploeg. Sindsdien begeleidt Veldkamp Bart Swings en is hij sinds seizoen 2013/2014 de hoofdcoach van Team Stressless.

Waar woont Bart Veldkamp schaatser?

In Alta, waar zijn vriendin woont, zit de olympisch kampioen van 1992 op de dweilmachine om de plaatselijke natuurijsbaan te perfectioneren.

Welke schaatser woont in Noorwegen?

In 1973 en 1974 was hij samen met Schenk en een dozijn anderen professional bij de International Speed Skating League. Tot in 1980 was hij vijf seizoenen bondscoach van het Zweedse herenteam. Verkerk trouwde in 1972 met een Noorse. Hij woont bij Kristiansand in Noorwegen en heeft daar een recreatiebedrijf.

Is Yves Vergeer de zoon van Hein Vergeer?

De eerste is die van Yves Vergeer, afgelopen seizoen nog debuterend op dat niveau voor het team van ZAES. De net 17-jarige Vergeer is de zoon van Pascal Vergeer, de trainer waarmee Van Dijk lang samenwerkte.

Waar woont Annamarie Thomas?

Annamarie woont samen met haar vriend in Eindhoven. Het leven als topsporter mist ze niet: “Je leeft echt als een monnik voor je sport, terwijl ik ook van andere dingen hield.

Wat doet Bart Veldkamp in Noorwegen?

Bart Veldkamp hoog in Noorwegen: Fatbiken, snowshoeing en ‘autootje rijden’

Waar woont Annie Friesinger?

Anni Friesinger (42) won in haar schaatscarrière 19 gouden medailles en werd drie keer wereldkampioen allround. Ze groeide op in de buurt van Salzburg en woont sinds 2005 in Salzburg.

Waar woont Mark Tuitert?

Tuitert is in 2009 getrouwd met voormalig langebaanschaatsster Helen van Goozen. Samen hebben ze een dochter en een zoon. Na jaren in Heerenveen te hebben gewoond, woont hij sinds 2015 in Hoogmade, Zuid-Holland.

Waar woont Kees Verkerk?

Tot in 1980 was hij vijf seizoenen bondscoach van het Zweedse herenteam. Verkerk trouwde in 1972 met een Noorse. Hij woont in het Zuid-Noorse Hamresanden, Kristiansand en heeft daar een hotel-restaurant en camping.

Waar komt Kees Verkerk vandaan?

Kees Verkerk