Waar kan ik Marble Mania terug kijken?

Waar kan ik Marble Mania terug kijken?

Marble Mania gemist? Kijk terug op KIJK.nl.

Is Marble Mania vandaag?

Marble Mania wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. *Bron: SKO 6+ inclusief uitgesteld kijken. Uitzending: wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

Wie heeft er gewonnen met Marble Mania?

Laatste aflevering Dat is de finale. Dus Johan heeft gewonnen, jij bent tweede geworden en ik ben derde geworden.” Om daarna aan te vullen: ,,Maar het is wel fijn dat je dat zegt, maar het moet nog uitgezonden worden.” De aflevering van Marble Mania met het drietal zal pas op 13 januari op SBS 6 te zien zijn.

Welke dag komt Marble Mania op tv?

Vanaf donderdag 6 januari is de meest onverwachte SBS6-hit van 2021 terug op televisie. In het tweede seizoen van Marble Mania gaan diverse BN’ers in elke aflevering de strijd met elkaar aan op de knikkerbaan.

Hoe laat begint Marble Mania VTM?

‘Marble Mania’, vanaf zaterdag 12 februari om 20u25 bij VTM en ook op VTM GO.

Wie maakt knikkerbaan Marble Mania?

De ‘knikkerbroers’ Jelle en Dion Bakker uit Wervershoof hebben maandag alsnog een contract met Talpa Network van John de Mol gekregen. Het knikkerprogramma ‘Marble Mania’ van Talpa TV bij SBS6 is gebaseerd op de enorme knikkerbanen die Jelle heeft bedacht en waarmee hij veel bezoekers op YouTube trekt.

Wat betekent Marble media?

Het concept komt van de broers Jelle en Dion Bakker. Jelle is autistisch en bouwt al van jongs af aan de meest bizarre en uitgebreide knikkerbanen. Dion verzon daarbij competitie met teams en een eigen YouTube-kanaal Jelle’s Marble Run. Dit werd een wereldhit, en eerlijk is eerlijk: het YouTube-account is verslavend.

Doet K3 mee aan Marble Mania?

‘Marble mania’ gaat van start op VTM met de meisjes van K3 als eerste gasten: “Het is gedaan. K3 stopt” Zaterdagavond gaat het nieuwe ‘Marble mania’ van start op VTM. De vlag dekt de lading: bekende gezichten nemen het tegen elkaar op in een spelletje knikkeren.

Hoeveel kijkers heeft VTM?

VTM NIEUWS heeft dagelijks gemiddeld 642.000 kijkers en groeit door naar 36% marktaandeel. Ook het feestelijke seizoen van Familie, dat pas nog z’n 30ste verjaardag vierde, zit op recordkoers, met dit voorjaar 38% marktaandeel.

Wat betekent Marble Mania?

Marble Mania is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door SBS6. De presentatie van het programma is in handen van Winston Gerschtanowitz, de voice-over wordt verzorgd door Jack van Gelder. Giovanni Latooy gaat bij knikkeraars thuis op bezoek om hun knikkerbaan te testen.