Waar kan ik muntgeld storten bij Geldmaat?

Waar kan ik muntgeld storten bij Geldmaat?

Voor het storten van munten staan bij een deel van de bouwmarkten van Gamma en Karwei speciale muntautomaten. Het storten van biljetten of munten is alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. In onze sealbagautomaten stort je biljetten verpakt in een speciale zak.

Waar kan ik mijn munten storten?

Voor het storten van munten kun je terecht bij de meeste bouwmarkten van Gamma en Karwei of bij Geldmaatwinkels. Check de Locatiewijzer voor de plaats en openingstijden van de automaten van Geldmaat.

Waar kan ik mijn kleingeld kwijt?

De bank. Bij elke bank gebeurt het inruilen van kleingeld in ruil voor een storting op je rekening of het omwisselen tegen bruikbare bankbriefjes anders. Bij velen moet je ervoor betalen en/of klant zijn bij de bank (er een rekening hebben). Minder dan 200 muntstukken: gratis binnen te brengen.

Kan je losgeld storten?

Briefgeld en munten storten kan bij een stortautomaat in een bankkantoor. Je hebt daarvoor je betaalpas nodig. Geld storten op je eigen rekening met je eigen betaalpas kost 2,25 euro per keer, vanaf de vijfde storting is het 9,50 euro. Storten op een andere rekening kost 9 euro per keer.

Hoe moet je muntgeld storten?

Hoe werkt het? De automaten voor het storten en opnemen van munten hebben een aanraakscherm en een toetsenbord. Soms moet u het scherm aanraken om verder te gaan en soms moet u het toetsenbord gebruiken. Dat wijst zich vanzelf.

Hoeveel kleingeld mag je storten?

Zowel briefgeld als munten kunnen afgestort worden. Hierbij geldt een maximum van 200 biljetten en 5 kg aan munten tot een bedrag van €3.000 per rekening per dag. Het gestorte geld staat direct op de bankrekening.

Wat kost geld storten bij Geldmaat?

Biljetten storten Biljetten kun je storten via een geldautomaat van Geldmaat. > Via locatiewijzer.geldmaat.nl kun je eenvoudig de dichtsbijzijnde geldautomaat vinden. Voor het storten van contant geld kunnen er kosten voor de storting van toepassing zijn van € 6,00 per storting.

Wat kost muntgeld storten bij de Rabobank?

Per storting brengen we kosten in rekening. Wat de kosten zijn hangt af van het betaalpakket dat je hebt en hoe vaak je geld stort. Doe je minder dan 4 stortingen per jaar? Voor de 1e tot en met de 4e storting op je eigen rekening betaal je € 2,25 per storting en bij een Rabo JongerenRekening zelfs niets.

Waar kan ik kleingeld storten ING?

Klanten van ING kunnen muntrollen opnemen of muntgeld storten bij de muntautomaten van Geldmaat.

Welke winkel wil muntgeld?

Muntgeld neem je op bij een van de muntautomaten in de bouwmarkten van Gamma en Karwei of in de Geldmaatwinkels. Check de Locatiewijzer voor de plaats en openingstijden van de automaten van Geldmaat.