Waar kan ik sealbag storten ABN AMRO?

Waar kan ik sealbag storten ABN AMRO?

Alleen storten bij Geldmaat U kunt uw sealbags alleen nog storten bij sealbagautomaten van Geldmaat. De automaten van ABN AMRO, ING en Rabobank blijven gesloten.

Waar kan ik mijn sealbag storten?

Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak (sealbag). Heeft u een sealbagcontract bij ABN AMRO, ING of Rabobank dan kunt u gebruikmaken van de sealbagautomaten van Geldmaat. Uw bank kan u meer vertellen over het sealbagcontract en het bestellen van sealbags.

Wat kost sealbag storten?

Wat zijn de kosten van storten in een sealbag- of stortautomaat? Voor het afsluiten van Rabo Afstorten en het bijbehorende Rabo OmniKassa dashboard betaal je geen kosten. Wel betaal je kosten per storting en per biljet. Aan het bestellen van nieuwe sealbags zijn geen kosten verbonden.

Hoeveel geld mag er in een sealbag?

In een sealbag kunnen maximaal 200 biljetten. Mocht u meer sealbags nodig hebben, dan kunt u deze aanvragen bij Service & Administratie.

Waar kan ik geld storten bij ABN AMRO?

Muntgeld storten en opnemen kan bij Gamma en Karwei. U heeft een betaalpas en pincode nodig. Kies voor storten op eigen rekening of een goed doel. Wij rekenen kosten voor iedere storting.

Hoe ziet een sealbagautomaat?

Stort de sealbag(s) in de sealbagautomaat Er verschijnt een rode streep (barcodelezer). Als de automaat de barcode leest, opent het luik. Leg de sealbag waarmee je de automaat hebt geopend met de barcode naar boven in de automaat. De automaat sluit en deponeert de sealbag in de kluis.

Hoeveel kost het om geld te storten bij ABN Amro?

Rekenvoorbeeld geld storten. U heeft in een kalenderjaar meerdere stortingen gedaan van uw eigen betaalrekening van in totaal € 10.000. U betaalt voor elke storting het Basis tarief. Dit is voor elke storting 0.5% over het gestorte bedrag per transactie.

Hoeveel geld mag je gratis storten?

SNS bank: gratis bij een maximum van € 10.000 euro per storting via GWK Travelex