Waar kan ik Seizoen 10 van Hawaii Five O kijken?

Waar kan ik Seizoen 10 van Hawaii Five O kijken?

Play4. Play5. Play6. Play7. GoPlay.

Hoeveel seizoenen Hawaii Five O Videoland?

Met het tiende seizoen kwam Hawaii Five-0 na 240 afleveringen ten einde, waarbij de finale de best bekeken aflevering van de serie was. Het misdaaddrama werd bedacht door onder meer Peter M. Lenkov, die eveneens verantwoordelijk was voor de moderne reboots van het onlangs verlengde Magnum P.I.

Hoe kan ik Hawaii 5 O kijken?

Hawaii Five-0 streamen of downloaden. Wil je Hawaii Five-0 (2010–2020) kijken? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hawaii Five-0 kunt streamen, huren, kopen of downloaden via streamingdiensten in Nederland. De serie is nu te zien op Videoland.

Wat is 5o?

Als men in de zestiger jaren in de VS de 0 (nul) koos op het telefoontoestel werd men automatisch doorverbonden met de centrale. Op Hawaii had de centralist de opdracht dat als iemand 5 keer de 0 indrukte deze direct doorverbonden werd met de politie.

Waarom is Hawaii Five-O gestopt?

Op 3 april wordt in Amerika de allerlaatste aflevering uitgezonden. Dit zal een twee uur durende finale aflevering worden waarin de serie wordt afgesloten. Naar verluidt zal de serie stoppen omdat de contracten van hoofdpersonen Alex O’Loughlin (Steve McGarrett) en Scott Caan (Danny Williams) aflopen.

Hoe eindigt Hawaii Five-O?

In de finale van Hawaii Five-O wordt het team geconfronteerd met een gewelddadige ontvoering van een van hun collega’s. Katrina Law, die dit seizoen tekende voor de rol van Quinn Liu, belooft de fans een waardig afscheid van de razend populaire politieserie.

Wat is er gebeurd met Kono?

In de seizoensfinale werd ze gekidnapt door Frank Delano, die Chin Ho Kelly dwong om te kiezen tussen Kono en zijn vrouw. Nadat Chin zijn vrouw had gekozen, werd Kono later overboord gegooid en werd ze gezien worstelend om te overleven, maar faalde vanwege het feit dat ze was vastgebonden en gekneveld.

Waar is de serie Hawaii 5 O opgenomen?

De meeste scènes van Hawaii Five-0 zijn eigenlijk gefilmd in Hawaï , hoewel dit niet voor allemaal geldt. De buitenscènes zijn opgenomen in Oahu, precies waar de televisieserie zich afspeelt. Binnenscènes worden meestal opgenomen in een filmstudio in Diamondhead, Hawaii.

Waar woont Alex O Loughlin?

AMSTERDAM – Alex O’Loughlin wil voor altijd in Hawaii blijven. Zijn rol in de televisieserie Hawaii Five-O bracht de Australische acteur naar de Amerikaanse eilandengroep. Zijn nieuwe woonplaats bevalt hem zo goed, dat hij nooit meer weg wil.

Hoe oud is Steve Mcgarrett?

Alexander James O’Loughlin (Canberra, 24 augustus 1976) is een Australisch acteur. Zijn filmcarrière is begonnen in 2004 in de film Oyster Farmer als Jack Flame.