Waar kan ik The Bold and the Beautiful vooruit kijken?

Waar kan ik The Bold and the Beautiful vooruit kijken?

Met NLZIET kijk je live, terug en vooruit naar The Bold And The Beautiful. Installeer de app op een apparaat naar keuze. Kijk direct de afleveringen van The Bold And The Beautiful vooruit waar en wanneer je wilt. Probeer 14 dagen gratis NLZIET en kijk tv zonder kabels of kastjes.

Hoe ver loopt The Bold and the Beautiful achter in Nederland?

De productie is vanaf het begin al in handen van het Amerikaanse bedrijf Bell. In de Verenigde Staten wordt The Bold and the Beautiful sinds 1987 uitgezonden door CBS, in Nederland werd de soap tussen 1990 en 2006 uitgezonden door RTL 4, tussen 2006 en 2010 op SBS6 en vanaf het voorjaar van 2011 op RTL 8.

Is Taylor vervangen in The Bold and the Beautiful?

Taylor Hayes is een personage uit de Amerikaanse soapserie The Bold and the Beautiful. De rol werd in 1990 geïntroduceerd en gespeeld door Hunter Tylo. Ze werd tijdelijk vervangen door actrice Sherilyn Wolter in 1990 en bleef dan tot 2002 bij de serie.

Wat is er gebeurd met Hunter Tylo?

Taylor Hayes had affaires, overleefde vliegtuigcrashes, stond maar liefst twee keer op uit de dood en werd ontvoerd. Het leven van actrice Hunter Tylo gaat ook niet over rozen, haar dochtertje Katya heeft een zeldzame vorm van netvlieskanker en haar huwelijk strandde na 18 jaar.

Waarom geen nieuwe afleveringen The Bold and the Beautiful?

Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van ‘The Bold’.

Hoe lang loopt The Bold and the Beautiful in Nederland?

The Bold and the Beautiful heeft ook in Nederland een grote schare fans. De serie werd tussen 1990 en 2006 uitgezonden door RTL 4, tussen 2006 en 2010 door SBS6 en vanaf het voorjaar van 2011 is de soap te zien op RTL 8. De serie speelt zich af in Los Angeles en is een van de best bekeken soaps ter wereld.

Wie sterft in Mooi en Meedogenloos?

Phoebe is bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. Thomas werd geboren in 1998 en werd aanvankelijk telkens gespeeld door een tweeling die zich afwisselden.

Wie heeft Finn neergeschoten?

In de wachtruimte van het ziekenhuis zei Blower Ridge: “Wat is er in die steeg gebeurd?” Thomas vraagt ​​zich af wat ze daar deden. “Stevie kan niet…” Taylor verzekert hem dat Stevie nergens heen gaat. Thomas vraagt ​​zich af of Stevie heeft gezien dat Finn werd neergeschoten.

Hoe vaak is Steffy Forrester getrouwd?

Steffy is driemaal getrouwd geweest met Liam Spencer en een keer met diens broer Wyatt. Verder heeft ze ook een relatie gehad met hun vader Bill Spencer jr..

Wie speelt Finn in The Bold and the Beautiful?

Tanner Novlan | The Bold and the Beautiful | Nederlandse fanpagina!