Waar kan je Rico Verhoeven kijken?

Waar kan je Rico Verhoeven kijken?

De serie is nu te zien op Amazon Prime Video.

Welke zender zendt GLORY uit?

De streamingdienst Videoland zendt met ingang van heden alle evenementen van GLORY live uit.

Welke zender Rico Verhoeven KPN?

Rico vs Badr live kijken met KPN iTV Het gevecht Badr Hari vs Rico Verhoeven begon om 20.00 uur en was live te zien op Veronica.

Hoe kan je Glory kijken op tv?

Recentelijk heeft RTL bekendgemaakt dat ze de uitzendrechten voor Glory binnengehaald hebben voor Videoland, waardoor je bij deze streamingdienst naar de wedstrijden kunt kijken. Benieuwd hoe laat je klaar moet zitten voor Glory 81? De uitzending begint op zaterdag 20 augustus 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Welke zender kickboxen vanavond?

Populair op dit moment. Videoland staat vanaf zaterdag 20 augustus volledig in het teken van de Glory-kickboksstrijd. Naast de wedstrijden maakt de streamingdienst namelijk ook een live studioprogramma.

Waar kan ik Rico Verhoeven kijken vanavond?

De zes partijen van de ‘main card’ (Collision III), waaronder Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik, zijn dus niet op de gratis stream van Kijk te zien. Die zijn officieel alleen via de PPV-stream live te bekijken op 23 oktober 2021.

Waar kan ik boksen kijken vanavond?

Vanavond verschijnt Wladimir ‘Dr. Steelhammer’ Klitschko, wereldkampioen zwaargewicht bij de bonden WBA, IBF, WBO en IBO, opnieuw in de ring. Dit gevecht tegen uitdager Jean-Marc Mormeck is in maar liefst 120 landen te zien