Waar kan je UFC 267 kijken?

Waar kan je UFC 267 kijken?

Dienovereenkomstig, waar kan ik ufc 267 kijken? UFC 267 is geheel gratis te zien voor Nederlandse fans, niet via tv maar op deze pagina of via KIJK.nl (livestream).

Welke zender UFC vandaag?

De Ultimate Fighting Championship, beter bekend als de UFC, heeft een nieuwe plek gevonden om haar MMA-wedstrijden uit te zenden. Sinds 2022 zijn alle Fight Nights, hoofdtoernooien en andere uitzendingen te zien zijn bij de streamingdienst discovery+ en deels op haar tv-zender Eurosport.

Hoe UFC kijken Nederland?

UFC kijken in Nederland is eenvoudig met een Discovery+-abonnement. Het enige voorbehoud is dat Discovery+ Nederland geografisch geblokkeerd is. Warner Bros blokkeert zijn streamingservice in het buitenland om te voldoen aan de licentieovereenkomst die het met ome Dana heeft afgesloten.

Welke zender UFC Ziggo?

Als trouwe UFC-fan was je de afgelopen jaren gewend om de UFC te volgen op SBS6. Hier komt komt verandering in. De UFC is per 15 januari 2022 verhuisd naar het online platform van discovery+.

Hoe laat begint UFC 267?

De UFC keert zaterdag terug naar Abu Dhabi voor UFC 267 met een vroege starttijd van 20:00 uur Nederlandse tijd. Jan Blachowicz zal het opnemen tegen Glover Teixeira in het hoofdevenement voor het licht zwaargewicht kampioenschap.

Waar UFC 276 kijken?

Vanuit Nederland is het mogelijk om de officiƫle livestream UFC te ontvangen via Eurosport. Voorheen was het ook mogelijk om de UFC gratis via Talpa te bekijken, maar helaas bieden zij sinds 2021 geen live UFC kijken meer aan. Alle opties zijn dus tegen betaling.

Waar kan ik UFC 271 kijken?

Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar deze UFC 271? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar. Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht.

Waar kan je UFC 270 kijken?

Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar de UFC 270? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar. Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht.

Hoe laat is UFC vandaag?

UFC Paris start met haar prelims (voorprogramma) om 18:00 uur. Het hoofdprogramma start om 21:00 uur en Jarno Errens zal rond 21:30 uur zijn debuut maken.

Hoe lang duurt een UFC gevecht?

Een ronde in een UFC-wedstrijd duurt vijf minuten. Titelgevechten hebben vijf ronden, alsook de hoofdact (main event) van ieder UFC-evenement. Andere wedstrijden hebben drie ronden.