Waar komt de naam Snelle vandaan?

Waar komt de naam Snelle vandaan?

Snelle is natuurlijk niet zijn echte naam, maar een bijnaam voor de artiest. Dát had je vast wel verwacht. Hoewel de naam ‘Snelle’ lekker makkelijk in de mond ligt, heet de rapper in het echt Lars Bos.

Wat is de echte naam van de rapper Snelle?

Snelle wordt geboren op 3 oktober 1995 als Lars Bos. Lars groeit op in zijn geboorteplaats Gorssel, Gelderland. Hij wordt geboren met een schisis en wordt veel gepest door zijn hazenlip. Zijn passie is muziek en daarom gaat hij studeren aan de ‘Herman Brood Academie.

Waar heeft Snelle gewoond?

Snelle, die opgroeide in Gorssel, daarna verhuisde naar zijn geboorteplaats Deventer en tot voor kort tijdelijk in Amsterdam woonde, legde afgelopen zomer in de Stentor uit wat hij bedoelde met ‘De Overkant’.

Welke schisis heeft Snelle?

Dat vertelde de jonge artiest, van wie de echte naam Lars Bos is, in het programma ‘Dit was het nieuws’. De twee mannen hebben allebei een schisis, oftewel hazenlip. “Mijn moeder zei altijd: Lars, je eindigt echt wel met een knappe vriendin. Kijk maar naar Jan Jaap van der Wal”, zei Snelle.

Waarom maakt Snelle muziek?

Toen hij ging puberen, ging hij op zoek naar zijn eigen identiteit. Hij kwam in de hiphop scene terecht, ondanks dat hij totaal geen kennis had van het genre en de bijbehorende cultuur. Snelle kwam er al snel achter dat hij zijn creativiteit kwijt kon in het schrijven van rapteksten.

Wie is de vriendin van Snelle?

Over Sterre Kunzler: de vriendin van rapper Snelle Over Sterre weten we nog niet zoveel. Ze woont op dit moment in Amsterdam, en is student Food & Business aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. In 2019-2020 volgde ze een economische minor in Barcelona.

Is het uit tussen Snelle en Sterre?

Volgens de 25-jarige gaat het hartstikke goed tussen hen, maar hebben ze nog geen concrete plannen om samen te wonen. “Sterre en ik hebben best wel een eigen leven”, vertelt Lars, zoals de zanger echt heet. “Zij heeft ook gewoon een baan, eigen verantwoordelijkheden en vriendinnen.

Wat is de auto van Snelle?

Dit is gewoon de nieuwe auto van Snelle, de artiest die je misschien kent van de nummers Smoorverliefd en 17 miljoen mensen. Hij rijdt nu een Audi SQ7 van voor de facelift. De zanger en rapper (die voor zijn vrienden en familie gewoon Lars Bos heet) haalde onder meer platina met zijn nummer Plankgas.

Wat betekent hazenlip?

​Bij een persoon met schisis, ook wel hazenlip genoemd, is een spleet aanwezig die zich beperkt tot de lip, of doorloopt tot in de bovenkaak.

Waar werd Snelle vroeger mee gepest?

‘Ik werd gepest omdat ik er anders uitzag dan de rest. Daardoor voelde ik me heel alleen.