Waar koop je de kleding van Caroline Tensen?

Waar koop je de kleding van Caroline Tensen?

De Caroline Tensen Collection by Mart Visser is exclusief verkrijgbaar op www.martvisser.nl. In het najaar wordt een tweede collectie gelanceerd.

Wie kleed Caroline Tensen?

Een leuke carrièrestap voor Caroline Tensen: de presentatrice lanceert haar eerste eigen kledinglijn, onder de naam Caroline Tensen Collection by Mart Visser. De collectie telt in totaal achttien items, die in de garderobe van vrouwen van alle leeftijden passen.

Wat heeft Caroline Tensen met haar bovenlip gedaan?

Geen botox of fillers Zelf benadrukt de blondine nog eens dat er dus niets mis is gegaan met plastische chirurgie. “Als u denkt: ‘Zit ze te knipogen of zijn haar fillers mislukt…’ Dat is het niet. Gewoon origineel tand door de lip.

Is Caroline Tensen ziek?

Caroline Tensen ging anderhalf jaar door een depressie toen haar lichaam hormonaal veranderde. In de documentaire ‘Het verboden woord’, die ze maakte met filmmaker Nada van Nie, vertelt zij haar verhaal. Niet om zielig gevonden te worden, maar omdat ze vrouwen en hun omgeving de ogen wil openen.

Wat is het vermogen van Caroline Tensen?

Het lijkt niet veel, maar toch wordt het vermogen van Caroline geschat op zo’n vier miljoen euro.” Tensen is niet alleen tv-ster, maar ook ambassadeur van de Postcode Loterij.

Waar woont Caroline Tensen?

Bewoners: tv-presentatrice Caroline Tensen en haar echtgenoot, reclameman Ernst-Jan Smids. Beschrijving: een strak hoekappartement in een gewilde Amsterdamse nieuwbouwbuurt tussen de Amstel, de Watergraafsmeer en het voormalige Bijlmerbajes-complex.

Wat is er gebeurd met de mond van Caroline Tensen?

Kijkers van de populaire show, vóór de coronacrisis bekend als Eén tegen 100, zagen vanavond hoe de 56-jarige Caroline met een gehavende mond presenteerde. Aan het begin van de uitzending vertelde ze ‘heel hard’ op haar gezicht gevallen te zijn met de e-bike, waarbij meerdere tanden door haar lip waren gegaan.

Wie presenteert 1 tegen 50?

Eén kandidaat neemt het op tegen 50 tegenspelers in het publiek. Presentatrice Caroline Tensen stelt de vragen. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij iemand weg.

Is Caroline Tensen gescheiden?

Presentatrice Caroline Tensen en Peter Gallas zijn na een relatie van 14 jaar uit elkaar. De 48-jarige Tensen heeft de relatie verbroken en woont weer alleen. ‘De liefde was op’, zegt de presentatrice.

Is Caroline Tensen afgevallen?

De presentatrice kreeg niet alleen veel positieve reacties, maar ook veel vragen. Heel wat daarvan gingen over hoe zij wist af te vallen na haar overgang en daar heeft ze nu een antwoord op. ”Voor mij hielp heel veel sporten en nagenoeg geen koolhydraten eten”, zegt de presentatrice in een video op Instagram.