Waar ligt het graf van Peter R. de Vries?

Waar ligt het graf van Peter R. de Vries?

Tot vanavond 20.00 uur kan het publiek afscheid nemen van Peter R. de Vries die is opgebaard in Koninklijk Theater Carré.

Waar is Peter R. de Vries gecremeerd of begraven?

Zo’n 7500 mensen stonden in het Amsterdamse theater even stil bij zijn kist. Gisteren woonden zo’n 700 familieleden, vrienden, bekenden en collega’s het afscheid van de onlangs neergeschoten en vorige week donderdag overleden De Vries bij. Daarna werd hij in besloten kring gecremeerd.

Wie is huidige vriendin Peter R. de Vries?

Tahmina Akefi (39), de vrouw met wie Peter R. de Vries tot aan zijn dood een liefdesrelatie had en met wie hij zelfs verloofd was, spreekt zich in het AD uit over het verlies van haar grote liefde.

Wat is het lievelings lied van Peter R. de Vries?

Het verhaal achter A Whiter Shade of Pale, Peter R. de Vries’ lievelingslied. A Whiter Shade of Pale van de Britse band Procol Harum is van de 153e naar de 3e plek in de Top 2000 gestegen. Het was het lievelingsnummer van Peter R. de Vries en het werd gedraaid op zijn uitvaart.

Wie dragen de kist van Peter R?

De kist is door dragers, waaronder de twee mannen die werden vrijgesproken in de Puttense moordzaak en advocaat Peter Schouten, de zaal van Carré uit begeleid, gevolgd door de familie en zijn vriendin. Op het einde klonk het lied Bolero van Maurice Ravel. De witte kist is in een zilveren lijkwagen getild.

Waar woont Peter R?

Als eerbetoon besloot in juli 2021 het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer, waar De Vries geboren is, een straat in een nieuwe wijk naar hem te vernoemen