Waar staat het nieuwe huis van Enzo?

Waar staat het nieuwe huis van Enzo?

Woonde hij tot voor kort in een appartement in Zeist, deze heeft hij ingeruild voor een prachtige villa in Soesterberg. Hij betaalde hiervoor de koopsom van 915.000 euro en had gezien zijn vermogen geen hypotheek nodig. Hij krijgt voor het geld een prachtige villa met een totale woonoppervlakte van 173 vierkante meter.

Waar gaat Enzo wonen?

Knol maakte begin januari 2021 bekend dat hij een villa in Soesterberg heeft gekocht, bovendien staat dit huis in dezelfde straat als dat van zijn broer Milan. In 2021 kocht hij ook twee appartementen aan het Italiaanse Gardameer.

Waar woont Enzo Knol in Soesterberg?

De 27-jarige YouTuber Enzo Knol, die al enige jaren op het videoplatform YouTube te zien is, heeft onlangs samen met zijn vriendin Myron een vrijstaande villa gekocht vrijwel naast zijn broer Milan Knol aan de voormalige vliegbasis in Soesterberg.

Hoeveel geld verdiend Enzo Knol?

Inkomen Enzo Knol Wij schatten dat Enzo Knol in zijn carrière waarschijnlijk al 6,6 miljoen euro heeft verdiend. Hierbij moeten we wel zeggen dat een management fee van 15% wordt gerekend door Divimove die de belangen behartigd van Enzo Knol.

Waar woont Enzo Knol adres?

Gelukkig woont Enzo niet in dure villa met een miljoenen hypotheek, maar in dit leuke appartement in Zeist. Hij kocht het appartement voor een prijs van 430.000 euro, terwijl de vraagprijs op 465.000 euro lag. Voor dit geld heeft hij een optrekje met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

Wat voor werk doet Myron?

Vanaf 2016 heeft ze een eigen bedrijf, Myronline, waarmee ze zich richt op het creëren van online content voor bedrijven. Vanaf november 2019 verkreeg ze veel bekendheid doordat ze bijna dagelijks te zien was in vlogs van Enzo Knol, aanvankelijk omdat ze hem schaatsles gaf.

Waar heeft Enzo Knol een huis gekocht?

Vlogger Enzo Knol koopt vrijstaande villa in Soesterberg.

Waar woont Myron?

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Ze is 22 jaar en woont in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben.

Waar woont Milan Knol straat?

Soesterberg is een dorp in het noordoosten van de Nederlandse provincie Utrecht gelegen tussen de plaatsen Amersfoort, Zeist en Soest. Het maakt deel uit van de gemeente Soest. Op 1 januari 2020 telde het dorp 6.995 inwoners. Soesterberg is de woonplaats van Youtuber broers Enzo en Milan Knol.

Is Myron de vriendin van enzo?

De vriendin van Enzo knol is Myron Koops, ze is geboren op 12 juni 1977 en woonde hiervoor met haar ouders en broer Toine Koops in het plaatsje Borger. Haar ouders hebben een autobedrijf waar haar broer ook in actief is.