Waar tanken BP Aral tankpas?

Waar tanken BP Aral tankpas?

De tankpas van BP/Aral zal bij tanklocaties van Total in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Polen geaccepteerd worden. De Total Card kan voortaan ook bij tankstations van BP in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen gebruikt worden om af te rekenen.

Hoe werkt een tankpas BP?

Het afrekenen van brandstof met de tankpas is bijna hetzelfde als het afrekenen met een bankpas. De magneetstrip haalt u door de betaalautomaat en u voert uw pincode in. De tankbeurt wordt niet direct van uw rekening afgeschreven, maar dit wordt verzameld en ontvangt u op een wekelijkse factuur.

Waar is Total tankpas geldig?

Waar kan ik tanken met de tankpas? Je kunt bij alle TotalEnergies tankstations tanken en betalen. Dat zijn er ruim 415 in Nederland, maar je kunt ook naar de TotalEnergies tankstations in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Waar betalen met Routex?

ROUTEX is een internationale samenwerking tussen Aral, bp, Circle K, Eni en OMV met bijna 24.000 stations in 32 landen. Deze zijn allemaal toegankelijk met de internationale BP + Aral tankpassen. Ook in Nederland kun je terecht op meer stations dankzij ROUTEX.

Welke merken vallen onder BP?

Verschillende persoonlijkheden, één doel. Al onze merken hebben hun eigen historie en persoonlijkheid. Castrol. Een wereldwijd smeermiddelen merk . Aral. Duitslands nummer één brandstof merk . ampm. Een traditioneel Amerikaans westkust merk . Amoco. Wild Bean Cafe.

Hoeveel tankstations heeft BP?

2.128 locaties in Nederland en België Maak gebruik van het grootste merknetwerk van de Benelux en bespaar tijd, geld en brandstof. Je hebt toegang tot 2.128-locaties in Nederland en België, waaronder 345 bp-tankstations en extra Texaco-, Esso- en Total-stations.

Kan je met een tankpas overal tanken?

Waar werkt de tankpas? De tankpas werkt bij alle tankstations in Nederland. Je kunt dus bij grote merken als Shell en BP tanken, maar ook bij onbemande stations zoals Argos, Lukoil en Firezone.

Hoe tanken met een tankkaart?

Eenvoudig afrekenen na een tankbeurt: Afrekenen met een tankkaart werkt eigenlijk bijna hetzelfde als met een bankpas. Ze werken met een magneetstrip dus bij een betaalautomaat moet u de tankkaart ‘swipen’. Wat als het tankstation onbemand is? Geen enkel probleem.

Wat kost een BP tankpas?

De BP Komfort Tankpas kost slechts € 0,75 (excl. btw) per pas per maand. Géén jaarlijkse contributie, géén verborgen bijdragen.

Wat is de goedkoopste tankpas?

De tankpas van TanQyou is simpelweg de goedkoopste tankpas van Nederland. Je betaalt geen aanschafkosten, geen periodieke kosten en geen paskosten. Je betaald alléén de brandstofkosten en maakt kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform.